Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

CLUB DEAL! 20% på  alt innen hår! Gjelder for deg som er eller blir KICKS Club-medlem!

Her er herreparfymene som får best i test

Visste du at luktesansen er den sterkeste av sansene våre, og at den har en sterkere tilknytning til minner og følelser enn for eksempel syn, hørsel og smak? Derfor kan en bestemt duft plutselig bringe oss tilbake til barndommen, en spennende reise eller tapt kjærlighet. En parfyme kan vekke minner til liv, men den kan også ha en rask oppfriskende effekt og både forsterke personligheten og understreke stilen din. Er du på jakt etter ny parfyme? Her er en liste over bestselgende dufter som vi ønsker å tipse litt ekstra om. Hvilken blir din nye favoritt?

Overraskende og sensuell

Giorgio Armani Stronger With You Eau de Toilette er en duft for mannen som lever det moderne livet. Han er uforutsigbar, overraskende, elegant, bekymringsløs, sensuell og har en unik magnetisme. Akkurat som denne overraskende og maskuline duften med akkorder fra blant annet kardemomme, rosépepper, fiolblader, salvie og kastanje.

Gir komplimenter

Dior Sauvage Eau de Toilette er en duft inspirert av vidstrakte vidder, steinete landskap med ozonblå himmel over. Blant duftakkordene finner man rav, harpiksduftende elemi og tre. I denne dristige komposisjonen finner man også bergamott som gir en unik, litt fruktig duft og utvikles til en peppersterk og frisk fornemmelse.En like klassisk som bestselgende signaturduft som har blitt favoritten til mange.

Velduftende og frisk

Jean Paul Gaultier Le Male Eau de Toilette er en like klassisk som selvstendig duft, som ønsker å formidle både en selvsikker visjon av maskulinitet samt den trygge og velkjente lukten av barberingssåpe. En velduftende, frisk og unik parfyme som inneholder duftakkorder fra blant annet vanilje, mynte og lavendel.

Lidenskapelig og heroisk

Versace Eros Pour Homme Eau de Toilette er en duft fylt av kjærlighet, lidenskap, begjær og skjønnhet, og det perfekte valget for en sterk og lidenskapelig mann som vet hva han vil i livet. Med duftakkorder fra blant annet mynte, eple, sitron, tonkabønne, geranium, sedertre, eikemose og vanilje, kan Versace Eros best beskrives som en sensuell og frisk duftkompott, like lidenskapelig og heroisk som den greske kjærlighetsguden Eros.

Bestselgende favoritt

Boss Bottled Eau de Toilette er en av verdens mest solgte herreparfymer, noe som er lett å forstå når du får lukte på denne duften av sensuell og emosjonell selvtillit. En perfekt parfyme for en moderne og fremgangsrik mann. Blant duftakkordene finner man eple, geranium, kanel, nellik, sandeltre, vetiver, sedertre og vanilje.

Frisk og forførende

Ralph Lauren Polo Red Eau de Toilette er en frisk, forførende, dristig og vågal komposisjon, og en like klassisk som populær bestselger. Blant duftnotene finner man både fersk rød grapefrukt og friske sitrusfrukter, krydret safran, aromatisk lavendel og salvie samt varm amerikansk kystsequoia, ambra og kaffe

Utsøkt og unikt

Tom Ford Oud Wood Eau de Parfum er ikke bare utsøkt og unik, den inneholder også agartre som er en av verdens sjeldneste og dyreste ingredienser. En stjernekomponent som ofte brukes som røkelse i templer, men som også spiller hovedrollen i dette bestselgende unisex-mesterverket signert motedesigner Tom Ford. Blant duftakkordene finnes, i tillegg til agartre, også rosentre, kardemomme, sandeltre, vetiver, tonkabønne og ambra

Sensuell prisvinner

Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette er en frisk og sensuell duft, og den vant prisen for beste herreparfyme i KICKS Beauty Awards 2018. Blant duftnotene finner man grapefrukt, blodmandarin, mynte, rose, kanel, ambra og lyst lær. Den luksuriøse og gullfargede flasken skal representere rikdom og kraft.

Karismatisk og sjenerøs

K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette skal skildre en mann som er karismatisk og sjenerøs, som respekterer tradisjoner, men også omfavner det moderne livet. Blant duftakkordene finner man siciliansk sitron, blodappelsin, muskattsalvie, ambra, frisk geranium, energigivende lavandin, krydret rød pepper, sedertre, vetiver og patchouli.

Tidløst elegant

Yves Saint Laurent L'Homme Eau de Toilette er en like maskulin som moderne skapelse, en duftkompott som både har blitt en bestselger og favorittparfymen til mange. Denne forførende og fengslende duften føles både sensuell og tidløst elegant. Blant duftnotene finner man ingefær, bergamott, sitron, krydder, hvit pepper, basilikum, fiolblader, tonkabønner, vetiver og sedertre.

Uforglemmelig og forførende

Hugo Boss The Scent Eau de Toilette er en like uforglemmelig som forførende nytelse, full av friskhet og energi. Blant duftakkordene finner man den afrikanske maninkafrukten, en unik ingrediens i parfymesammenheng og som dufter av sjokoladedyppede jordbær og pasjonsfrukt. Inneholder også noter fra lavendel, ingefær og lær. En avhengighetsskapende duft som formidler både uimotståelig maskulinitet og forførende varme.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331