Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

The Extras – hudpleie for deg som vil ha synlige resultater

Når du vil satse litt ekstra på hudpleierutinen din, skal du legge til produkter med aktive ingredienser. Da vil du få mer – og synligere – effekt. For deg som vil ta hudpleien til neste steg, er serum den viktigste byggesteinen. Med serum kan du skreddersy hudpleierutinen din i forhold til hvilket resultat du vil ha. Hvis du vil ha flere resultater, kan du variere mellom ulike serum, og for eksempel ha forskjellige serum om dagen og om natten, bruke dem på forskjellige dager eller jobbe med flere samtidig, lag på lag. Hvis du supplerer med ansiktsvann, ansiktsmaske, peeling og en dyptrengjørende rengjøringskost, kommer du til å få maksimal effekt av serumet ditt, da disse produktene sørger for at huden kan dra nytte av de aktive ingrediensene i serumene dine på den aller beste måten.

SERUM Med riktig ansiktsserum i hudpleierutinen kan du gjøre stor forskjell for huden din. Et serum inneholder aktive ingredienser som går dypere ned i huden og gir derfor større effekt enn om du bare bruker dag- og nattkrem. Velg serum basert på hvilken effekt du ønsker – fuktighet, glød, oppstrammende og beroligende er noen av de mest populære resultatene blant serumbrukende hudpleieelskere.

ANSIKTSVANN Dette produktet kalles også ofte toner, som er den engelske benevnelsen. Et ansiktsvann gjenoppretter hudens naturlige PH-verdi etter rengjøring og fjerner rester av smuss og sminke som kan være igjen på huden din etter rengjøring. Et ansiktsvann forbereder også huden din til neste trinn i hudpleierutinen din og inneholder ofte også aktive ingredienser som gir ulike effekt. Hvis du har tørr hud, velger du et fuktighetsgivende ansiktsvann, hvis du har fet hud, velger du et ansiktsvann som balanserer hudens talgproduksjon og renser porene i dybden. For moden hud finnes det ansiktsvann som er spesielt effektivt mot pigmentflekker, fine linjer og rynker.

ØYEKREM Huden rundt øynene er både tynnere og mer ømfintlig enn huden andre steder i ansiktet. Derfor trenger huden i øyeområdet spesialtilpasset hudpleie. Øyekremer utvikles derfor spesielt for å ta vare på huden rundt øynene på riktig måte. Akkurat som når det gjelder andre hudpleieprodukter, kan du tilpasse øyekremen din til dine spesifikke behov. Hvis du opplever at øyeområdet ofte er tørt, passer en øyekrem med fuktighetsgivende ingredienser perfekt. For deg som har begynt å få fine linjer ved siden av øynene, også kalt kråketær eller smilerynker, er en øyekrem med antiage-effekt et godt valg. Det finnes også øyekremer som jobber spesifikt mot mørke ringer og poser under øynene.

ANSIKTSMASK De siste årene har ansiktsmasken blitt en ekte superstjerne i hudpleierutinen. Ved hjelp av ansiktsmasker kan du gi huden din en ekstra boost, uansett om du vil tilføre ekstra fukt, få en skikkelig dyprens eller stramme opp og gi huden maksimalt med glød. Det finnes ansiktsmasker med ulik konsistens og i ulike varianter – avhengig av hvilken effekt du er ute etter, og de kan brukes som en quick fix før festkvelden eller morgenmøtet, eller regelmessig i hudpleierutinen for mer langvarige resultater.

ANSIKTSPEELING Når du vil fjerne døde hudceller fra hudoverflaten og rense tette porer, er det en ansiktspeeling, også kalt skrubb og eksfoliering, du trenger. Ved å eksfoliere eller peele huden din 1-2 ganger i uken, sørger du for å løfte frem hudens naturlige glød, samtidig som du sørger for at huden kan dra nytte av dine øvrige hudpleieprodukter fordi det ikke ligger noen døde hudceller i veien og blokkerer. Når du velger peeling og eksfoliering, er det viktig å ta utgangspunkt i hudtypen din og hvor mye huden din tåler. Hvis du har svært sensitiv hud, kan en leirebasert peeling være et godt alternativ, mens en fet og uren hud reagerer godt på produkter med BHA-syre.

RENSEKOSTER Vi vet at vi sier det ofte, men det tåler å gjentas – rensen er et av de aller viktigste stegene i hudpleierutinen. Når du vil sørge for at huden din får den aller beste rensen, er en rengjøringskost et perfekt og effektivt verktøy. En rengjøringskost fjerner både makeup og dagens hudpleieprodukter på en skånsom måte og forbereder huden på kveldsrutinen. En rengjøringskost fjerner døde hudceller, løser opp tette porer fra makeuprester og fjerner en stor del av smussen som har samlet seg på huden i løpet av dagen. Du kan velge rengjøringskost etter hudtype – hos KICKS finnes koster for både normal og sensitiv hud.

Beauty tests

Se mer
Go all in on your skin
Serumtest: Finn det perfekte serumet for din hud
Time for toner
It's all in your eyes: finn riktig øyekrem

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331