Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Akkurat nå! Dobla poeng på våre mest populære merker innenfor Conscious!

Alt om serum for tørr og sensitiv hud

Mange hudpleieprodukter er problematiske for deg med sensitiv hud, og hvis du attpåtil har tørr hud, kan det være ekstra vanskelig å navigere i hudpleiejungelen. Men ikke fortvil! Å bruke riktig serum i hudpleierutinen kan ha mye å si for huden. Vi hjelper deg med å finne serum som fyller på fuktighetsdepotene og roer ned en blussende hud.

Serumet er superstjernen i hudpleierutinen og har mange ulike funksjoner. Og det beste er at du kan skreddersy effekten etter hudens behov. Ved hjelp av serum kan du redusere alt fra pigmentflekker til fine linjer og behandle spesifikke hudtilstander. For deg med tørr og sensitiv hud fyller serumet en viktig funksjon i hudpleierutinen, siden det både kan redusere rødhet og gjenopprette fuktighetsbalansen. Men hvis jeg har tørr eller sensitiv hud, er det ikke nok å smøre inn huden med en vanlig hudkrem? Svaret er at det kan fungere, men du kan få enda sterkere effekt med riktig serum. La oss se på hva et serum er, og hvordan det kan hjelpe deg som har tørr og sensitiv hud.

 Hvordan fungerer et serum?

Sammenlignet med en vanlig ansiktskrem har serum en høyere andel aktive ingredienser. Serumet når derfor dypere ned i huden enn de andre hudpleieproduktene dine, og gir sterkere effekt. Serumet bidrar også til å booste effekten av andre produkter som dagkrem og nattkrem. Derfor fungerer et serum spesielt godt hvis du vil roe ned sensitiv hud eller tilføre intenst med fuktighet. 

Optimale serum for deg med tørr og sensitiv hud!

Tørr og sensitiv hud går ofte hånd i hånd. Når huden er fuktfattig, kommer hudproblemer som rødhet og irritasjon med på kjøpet. Det er også vanlig for personer med sensitiv hud. Samtidig har sensitiv hud stort behov for fuktighet, og problemene blir som regel forverret av sånt som tørker ut huden, for eksempel vann og rens. Vi har samlet serumene som takler begge hudproblemene.

 Serum som fyller på fuktighetsdepotene

For deg med tørr hud er fuktighet nøkkelen til en sunn og blomstrende hud. Mat derfor huden med serum som inneholder fuktbindende ingredienser – eksempler på slike stoffer er hyaluronsyre og glyserin. Et tips er å legge fuktighetsserumet under din vanlige natt- eller dagkrem for dobbeltvirkende effekt.

Serum som roer ned rødmende hud

Hvis du har sensitiv hud, har du sikkert opplevd at noen produkter har fått ansiktet til å brenne og blusse opp. Sannsynligvis har huden reagert på en ingrediens som den ikke likte. Men det er ikke alltid lett å vite hva som kan gjøre huden opprørt. For å være på den sikre siden bør du derfor velge et serum som er spesielt tilpasset sensitiv hud, og som beroliger og styrker hudbarrieren. Allatonin er en perfekt ingrediens for både tørr og sensitiv hud og demper rødhet.

 Skån tørr og sensitiv hud: Velg bort serum med disse ingrediensene

 For deg med tørr og sensitiv hud er det enkelte ingredienser du bør se opp for. Dessverre finnes det ingen universalløsning. Alle har sin individuelle hud. Et serum som fungerer ypperlig på én hud, er kanskje en katastrofe på en annen. Derimot er det enkelte ingredienser som mange med tørr hud og sensitiv hud reagerer på. Her har vi samlet ingrediensene som kan tørke ut og irritere.

Alkohol en ingrediens som både kan tørke ut og irritere huden.
Parfyme en herlig duft kan sant nok forhøye hudpleieopplevelsen, men for sensitiv hud er parfyme en kilde til hudproblemer.
Salisylsyre syrer kan gjøre underverker for huden, men hvis du har tørr eller sensitiv hud, bør du være ekstra forsiktig med nettopp salisylsyre. Velg heller en mild syre med større molekyler. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331