Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Kjøp 2 eller flere få 25%! Gjelder hudpleie fra Lancôme, Biotherm, Kiehl's & Helena Rubinstein. 

The Maximum Kit – hudpleie for deg som vil ha det aller beste

Vi blir stadig flere som tar hudpleie på største alvor, og som ikke nøyer oss med noe annet enn det beste for huden vår. For deg som ønsker en hudpleierutine som gir huden all den kjærligheten den kan få, handler det om å løfte inn produkter som alltid gir det lille ekstra og sørger for å holde huden din i sitt beste humør, døgnet rundt og hele året – ansiktsolje som beskytter mot vinterkulde, face mist for å gi fuktighet under dagen, sheet mask for en avslappende ansiktsbehandling hjemme og ulike punktbehandlere som tar hånd om alle behovene til huden.

ANSIKTSOLJE Ved hjelp av en ansiktsolje holder du huden myk og smidig, samtidig som oljen bidrar til å styrke hudens naturlige beskyttelse mot uttørking, vind og kulde. Siden olje ikke inneholder vann, er de spesielt egnet til bruk om vinteren, da vannbaserte hudpleieprodukter risikerer å tørke ut huden når det er minusgrader. En pleiende ansiktsolje kan brukes daglig, både morgen og kveld. Oljen tilfører næring og antioksidanter og gir huden ekstra glød og smidighet. Og ja, også fet hud har godt av en beskyttende ansiktsolje, det finnes oljer tilpasset for alle hudtyper.

FACE MIST En face mist er en ansiktsspray som du kan bruke under eller oppå makeup. Dens hovedoppgave er å raskt tilføre fukt til huden, en face mist er derfor perfekt hvis du sitter foran datamaskinen i mange timer per dag, noe som lett får huden til å føles tørr etter noen timer. En ansiktsspray kan også redde huden på lange reiser, da huden lett blir ekstra tørr og livløs. Hvis du sørger for at du alltid har en face mist med deg i vesken, kan du raskt få en oppfrisking i løpet av dagen når huden føles sliten, stram eller livløs. Tips! Noen ansiktssprayer har også egenskaper som gjør at makeupen holder lenger og sitter på plass hele dagen.

SHEET MASK Effektive og hurtigvirkende sheet masks, på norsk også kalt arkmasker, har blitt et must i baderomsskapet til alle som elsker hudpleie. Mens klassiske ansiktsmasker består av krem eller leire som strykes over huden, er sheet masks i stedet laget av et ark papir, stoff, gelfilm eller cellulose. Arket blir bløtlagt i et serum som inneholder mange aktive ingredienser, og pakket separat. Hver sheet mask brukes bare en gang og det finnes ulike sheet masks som gir ulike effekter for ulike hudtyper. Det finnes sheet masks som virker fuktighetsgivende, glødgivende, oppstrammende, beroligende eller poreminimerende.

BOOSTER OG ESSENCE En essence, eller booster som det også kalles, er et forserum som er lettflytende og har høy konsentrasjon av pleiende ingredienser. Essence blir derfor noen ganger beskrevet som en blanding av ansiktsvann og serum. Produktet kommer opprinnelig fra Asia og spredte seg over hele verden da K-beauty ble et globalt fenomen. En essence påføres etter ansiktsrens, men før du påfører ditt vanlige ansiktsserum. Det finnes ulike essencer for alle hudtyper, slik at du enkelt kan booste hudpleierutinen uavhengig av hudtype.

ØYEMASKE Huden vår har det best når vi uthvilte, men det er ikke alltid mulig å få til når livet kommer i veien. Et sted der det synes ekstra tydelig at du har sovet dårlig og er stresset, er rundt øynene dine, der mørke ringer og hovenhet vitner om lange netter og for få timers søvn. Den reddende engelen heter øyemaske, og finnes både i kremform og som såkalte eye patches. Øyemasken fungerer både som en quick fix etter sene netter, før en viktig fest eller et tidlig møte og som et supplement til din daglige hudpleierutine for å gi et mer langvarig resultat for deg som ønsker å jobbe ekstra på fine linjer og kråketegn.

PUNKTBEHANDLER En punktbehandler, også kalt spot treatment, er et dyptvirkende produkt som fjerner og motvirker forekomsten av kviser, hudormer, urenheter og rødhet i ansiktet. Det finnes også punktbehandlere som roer ned og motvirker synlige porer. Påfør punktbehandleren din når du har rengjort ansiktet med din vanlige ansiktsrens, og la gjerne produktet virke over natten for beste effekt. Det finnes også punktbehandlere som kan brukes under makeup, slik at den kan virke på huden i løpet av dagen.

ANSIKTSVERKTØY OG ROLLERS Interessen for ansiktsrollers har eksplodert de siste årene, og i dag er ingen hudpleierutine komplett uten en ansiktsroller, gu sha-stein eller dermaroller. Denne typen ansiktsverktøy bidrar til å gi huden en sunn glød, økt elastisitet og reduserer synlige av aknearr. Ansiktsrollers demper også hovenhet, og en gua sha-rutine kan på sikt gjøre at fine linjer blir mindre fremtredende.

Beauty tests

Se mer
Go all in on your skin
Ansiktsmasker: Hvilken passer din hudtype?
Moden hud: Finn riktig hudpleie for din alder
Ung hud: Finn riktig hudpleie

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331