Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

De beste C-vitaminserumene for maksimal glød

C-vitaminserum – en av de mest effektive måtene å booste hudens kollagenproduksjon på og gi den skikkelig glød. Samtidig beskytter C-vitamin hudcellene mot skadelige reaktive stoffer og jevner ut hudtonen. Finnes det egentlig noe som denne superheltingrediensen ikke kan gjøre for huden? Oppdag C-vitaminserumene KICKS’ klubbmedlemmer ikke kan få nok av.

Naturlig C-vitaminboost: Skin Treat Brightening Vitamin C Face Elixir 

Med naturlig C-vitamin fra verdens mest C-vitaminrike frukt, kakaduplommen, hjelper dette serumet huden din med å få sunn glød og forynget hud. Serumet er produsert i Sverige (som de andre produktene til Skin Treat), er helt vegansk og har 95 % naturlig innhold. 

C-vitamin + E-vitamin = sant : Medik 8 C-Tetra Serum 30 ml  

Et 100 % stabilt C-vitaminserum, som hjelper huden din med å bekjempe og forebygge solskader den store skurken når det gjelder hudaldring. Serumet stimulerer også kollagenproduksjonen, og gir huden vakker glød. I tillegg til C-vitamin inneholder serumet naturlig E-vitamin som virker i synergi med C-vitamin og gjør det enda kraftfullt.  

Ikonisk glødhelt: Ole Henriksen Truth Banana Bright Vitamin C Serum 30 ml 

Si farvel til sliten og gusten hud! Ole Henriksens Truth Bana Bright Serum er elsket både av KICKS’ medlemmer og av mange andre beautyfantaster rundt om i verden. Dette C-vitaminserumet inneholder 15 % C-vitamin og 5 % PHA- og hyaluronsyre som virker på fine linjer, pigmentering og fasthet, samtidig som det gir fuktighet til tørr hud.  

Hudutjevnende og fuktighetsgivende:The Ordinary Vitamin C Suspension 23% HA Spheres Serum  

Leter du etter et C-vitaminserum som både gir rikelig med fuktighet og vakker glød? Da er The Ordinarys Vitamin C-serum noe for deg! Serumet inneholder hele 23 prosent C-vitamin, reduserer en rekke alderstegn og er dessuten snilt mot lommeboken. Serumet er fritt for både vann og silikon, det hjelper C-vitaminet å holde seg stabilt.  

Naturlig C-vitaminstjerne: Origins Ginzing Into The Glow Brightening Serum 30 ml  

Med en kraftfull blanding av C-vitamin, fuktighetsboostende hyaluronsyre og en eksfolierende BHA- og AHA-syreblanding, har Origins naturlige C-vitaminserum blitt en gjentakende favoritt hos KICKS’ klubbmedlemmer.  

Naturlig antiage: DIOR Capture Youth Glow Booster Serum 30 ml 

Et luksuriøst C-vitaminserum som er beriket med Murunga, en plommesort kjent for sitt høye innhold av C-vitamin, hydroksysyre og antioksidantrikt irisekstrakt. Sammen hjelper ingrediensene huden din med å få en vakker glød. Serumet har i tillegg en kraftfull antiage-effekt. 

Kraftfull antiage-kombinasjon: Filorga NCEF Intensive Serum 30 ml 

Filorga er elsket for sine resultatorienterte hudpleieprodukter som gjør en forskjell i huden og dette serumet er ikke noe unntak. Filorga NCEF Intensive Serum inneholder en blanding av C-vitamin, plante-DNA og hudfavoritten retinol sammen har de en sterk antiage-effekt på huden.  

Grønn C-vitaminkick: Kora Organics Noni Bright Vitamin C Serum 

I Kora Organics’ veganske C-vitaminserum finnes det en rekke imponerende C-vitaminkilder. Blant annet fra C-vitaminrike kakaduplommer, aceorla-kirsebær, noni og appelsin. I tillegg er det 12 % Ascorbyl Glucoside, en vannløselig C-vitaminvariant med høy stabilitet. C-vitamin reduserer synligheten av fine linjer og pigmentflekker. Hyaluronsyre gir huden fuktighet i dybden.  

Pleier om natten: Pixi Overnight Glow Serum 30 ml 

Glykolsyre og arginin er stjerneingrediensene i dette serumet som jobber med å eksfoliere og gi huden glød. Pixis C-vitaminserum skal virke om natten for å gi de beste resultatene. Den kjøler også ned huden med beroligende aloe vera- og agurkekstrakt.  

En glowbombe: BeautyAct 20% Vita-C Brightening Serum 30 ml 

Gi huden din strålende glød! Dette serumet fra BeautyAct inneholder en høy konsentrasjon av aktivt og stabilt C-vitamin (hele 20 %), og hjelper huden din til å bli både jevnere og piggere. Serumet bidrar også til å minimere synligheten for pigmentflekker, og beskytter huden mot oksidativt stress.  

En dusj av fuktighet og glød: Lumene Nordic-C Glow Boost Essence 30 ml 

Lumene henter ingrediensene til sine anerkjente hudpleieprodukter fra nordisk natur, og dette serumet er ikke noe unntak. Sammen med bærekstrakt fra antioksidantrike multer og C-vitamin, virker dette serumet for å gi huden din en fantastisk glød og jevn tone. Huden får også fuktighet takket være to ulike typer av hyaluronsyre. 

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331