Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

CHRISTMAS CALENDAR: 50% hver dag! Se alle lukene her!

Kjøp ansiktsmaske for moden hud hos KICKS!

Trøtt og gusten hud med dype rynker eller et våkent og fuktmettet ansikt med vakker glød? Forskjellen kan være bare en ansiktsmaske unna. Her er de beste ansiktsmaskene for moden hud!

Hvordan velger jeg de beste ansiktsmaskene for moden hud? 

For den modne huden er en ansiktsmaske et litt ekstra godt kjøp, fordi den kan gjøre stor forskjell raskt. Har du våknet med et litt ekstra trøtt og slapt utseende, føles huden tørrere enn vanlig eller har ansiktet fått en matt og livløs nyanse? Her kommer en ansiktsmaske inn, fordi den kan gi resultater umiddelbart. Den kan blant annet gi ansiktet fornyet elastisitet, vakker og forfriskende glød, samt fuktighet i dybden eller midlertidig maskere fine linjer. Den kan også jobbe på pigmentflekker, motvirke forekomsten av tretthetslinjer eller roe ned stresset hud. For å nevne noe!

Fresh face! Her er de beste ansiktsmaskene for moden hud

Høyt innhold av retinol

Ansiktsmaske som skal påføres renset hud rett før du går og legger deg. 1% RetinolRenew Night Lab Mask har et høyt innhold av innkapslet retinol, en stjerneingrediens i hudverdenen når det gjelder å dempe fine linjer og pigmentflekker. Retinol bidrar også til å myke opp hudoverflaten og gi en jevnere nyanse. Blant de andre ingrediensene er fuktighetsgivende og spenstgivende hyaluronsyre. Et godt kjøp for alle hudtyper, men hvis du har følsom hud er det en god idé å starte langsomt. Ikke glem å bruke solfaktor om dagen!

Vinner i KICKS Beauty Awards

Vinner av Beste ansiktsmaske i KICKS Beauty Awards 2020, 2021 og 2022!Denne dypt fuktighetsgivende ansiktsmasken skal påføres på renset hud om kvelden, rett før du legger deg. Origins Drink-Up Intensive Overnight Mask inneholder blant annet avokado og aprikoskjerneolje, som kan trekke dypt inn i huden og bygge på fuktighetsreservene for morgendagen. Den lette formelen er også beriket med japansk tang, den virker reparerende på hudens naturlige barriere og motvirker tegn på for tidlig aldring. Et godt valg for alle hudtyper, spesielt tørre.

Energi, elastisitet og fukt

Ekstra luksuriøs ansiktsmaske for hud som trenger ny energi med forbedret elastisitet. 24K Gold Lift & Firm Mask inneholder både 24K rent gull og kolloidalt gull, som sammen gir huden en fyldigere følelse, forbedret elastisitet, godt med fuktighet og fantastisk glød. Den luksuriøse kremen er også beriket med edelstenen peridot, som er ekstra rik på oppfriskende magnesium. Resultatet er hud som føles mer våken og med reduserte aldringstegn. Passer for alle hudtyper.

For en renere følelse

Også moden hud kan, ofte på grunn av skiftende hormonnivåer i kroppen, komme i ubalanse og få problemer med urenheter. PoreDetox Charcoal Mask er en dyptrensende ansiktsmaske som ved hjelp av aktivt kull tiltrekker seg smuss og urenheter. Den kremete formelen er også beriket med vitamin B6 som regulerer talgproduksjonen og virker reduserende på forstørrede og tilstoppede porer, samt forfriskende og avkjølende peppermynteolje. Et godt kjøp for deg som har fet hud eller tilbringer mye tid i hardt trafikkerte miljøer.

Frisker opp huden

Oppfriskende ansiktsmaske som både gir fuktighet til huden og tilfører ny glød og energi. Skinovage Vitalizing Mask inneholder blant annet drenerende koffein og oppfriskende vitamin C samt algin og papaya som både gir energi og stimulerer cellefornyelse. Den myke formelen er også beriket med ekstrakt fra sveitsisk alperose, som hjelper huden med å transportere bort slaggprodukter og virker beskyttende mot ytre angrep. Resultatet er hud som bare på få minutter føles friskere, mer våken og mer fuktighetsmettet med fantastisk glød.

For strålende glød

Glødende ansiktsmaske som både gir fuktighet til huden og har en lett eksfolierende effekt. Glowrious Glow Face Mask har en lett mousserende formel som blant annet er beriket med fruktkompleks med AHA-syre som motvirker en sliten og ujevn hudtone. Resultatet er strålende hud med vakker glød og jevnere nyanse. Et godt kjøp for alle hudtyper, men hvis du har sensitiv hud, kan du starte langsomt og forsiktig.

Vakker hud mens du sover

Mykgjørende og fuktighetsgivende ansiktsmaske med en unik og behagelig gelformel. Bright Delight Gel Face Mask skal påføres på renset hud, rett før du legger deg. Den veganske formelen gir huden fuktighet og strålende glød mens du sover. Blant ingrediensene finner du blant annet beskyttende granateple, fuktighetsgivende vegetabilsk kollagen, to typer fuktighetsgivende og spenstgivende hyaluronsyre og styrkende ceramider. Passer for normal hud og blandingshud.

Oppfriskende favoritt

Effektiv ansiktsmaske som både booster energiproduksjonen i hudens celler og virker mot aldringstegn. Extra Intensive Face Mask inneholder blant annet en botanisk blanding av oljer, som umiddelbart smelter inn i huden og virker fuktighetsgivende. Resultatet er en piggere og ekstra silkemyk hud med forbedret elastisitet og glød. Et godt valg for trøtt og energifattig hud.

For et umiddelbart løft

Arkmaske som både virker forebyggende mot aldringstegn og gir en forbedret elastisitet med nydelig fylde. Time-Filler Mask er blant annet beriket med kollagen og fuktighetsgivende hveteprotein, det gir ansiktet en umiddelbart utjevnende og løftende effekt. Et mildt sagt hurtigvirkende valg som gjør stor forskjell på bare 15 minutter! Passer for alle hudtyper.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331