Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Det beste serumet for moden hud finner du hos KICKS!

Hvis du vil ha en jevnere og mer velpleid hud med dempede fine linjer, færre pigmentflekker og en frisk glød, er et serum en veldig god investering for hudpleierutinen. Visste du at et ansiktsserum faktisk kan gjøre større nytte – og større forskjell – enn din vanlige ansiktskrem? Dette skyldes at et serum inneholder en høyere andel velgjørende og pleiende ingredienser i både mer konsentrerte og lavmolekylære former, det gjør at de kan trenge dypere inn i huden og gjøre mer nytte. Hos KICKS finner du verdens beste serum for moden hud!

Hvordan velger jeg det beste serumet for moden hud?

Moden hud kan ha mistet fylde og spenst, blitt ekstra tørr, fått fine linjer og rynker og kanskje en hel del pigmentflekker. Hvis du ønsker en mer fuktighetsmettet følelse, litt bedre elastisitet samt dempe og motvirke både fine linjer og pigmentflekker, er et serum et veldig godt kjøp. Se gjerne etter ingredienser som fuktighetsgivende hyaluronsyre, beskyttende antioksidanter, pigmenthemmende og lysnende vitamin C, samt retinol, sistnevnte en stjerne når det gjelder å motvirke og dempe fine linjer og andre aldringstegn. Siden moden hud ofte kan være ute av balanse også, er også balanserende og barrierestyrkende probiotika og prebiotika gode komponenter å investere i. Et serum bør påføres morgen og/eller kveld (les og følg alltid instruksjonene nøye på pakken!), etter rengjøring, men før fuktighetskrem.

Heisan, mer ungdommelig hud! Her er de beste serumene for moden hud 

Jevnere tone med ny elastisitet

Vegansk og oljebasert ansiktsserum som stimulerer cellefornyelse, har en utjevnende effekt på hudens overflate og forbedrer elastisiteten. 2% RetinolPower Refining Serum inneholder blant annet 2 % retinolkompleks og så mye som 35 % squalane, det hemmer og motvirker pigmentflekker og andre aldringstegn samt gir fuktighet til huden. Formelen er også beriket med beroligende og balanserende bisabolol.

God mot pigmentflekker

Ansiktsserum som reduserer synligheten av pigmentflekker og mørke flekker og gir huden en jevnere nyanse. Rapid Dark Spot Correcting Serum inneholder blant annet en patentert resorcinolteknologi, eksfolierende glykolsyre og traneksamsyre, sistnevnte en virkelig stjerneingrediens når det gjelder å roe ned og lysne opp huden

For en mer ungdommelig følelse

Fuktighetsgivende ansiktsserum som både gir fuktighet, beroliger og styrker huden. Skinovage Moisturizing Serum inneholder lav- og høymolekulær fuktighetsgivende hyaluronsyre og marine polysakkarider som både styrker hudens beskyttende barriere og har en balanserende effekt. Dette tørsteslukkende serumet er også beriket med ekstrakt av rødalger, som gir huden fuktighet og stimulerer dens naturlige produksjon av ceramider, samt ekstrakter fra sveitsisk alperose som reduserer hudens aldring. Resultatet er en fuktighetsmettet og friskere hud med fyldigere følelse.

For fukt og beskyttelse

Fuktighetsgivende og mykgjørende ansiktsserum som inneholder hele åtte forskjellige typer hyaluronsyre, som styrker hudbarrieren og gir huden både fuktighet og en fyldigere følelse. Hydramolecular Moisture Serum er også beriket med aktive ingredienser som beskytter huden mot ytre angrep fra forurensning og blått lys fra digitale skjermer.

Gir glød og bedre spenst

Vegansk serum som gir huden en silkemyk følelse med vakker glød. Daily Sheen Essence Serum inneholder blant annet antioksidanter fra eple og stamceller fra granateple, som gir en strålende glød. Dette lette ansiktsserumet er også beriket med nordiske stamceller og vegetabilsk kollagen, som gir en fuktighetsmettet og fastere følelse.

Motvirker pigmentflekker

Eksfolierende og lysnende ansiktsserum som motvirker pigmentflekker, beskytter huden mot ytre angrep og gir deg en klarere hudtone. Den lette formelen trekker raskt inn i huden og fungerer fint under ansiktskremen. Ved å bruke 5 % AHA fruktkompleks, gir Vita-C & Aha Face Serum matt og livløs hud en friskere og mykere følelse.

 

For fuktmettet glød

Ansiktsserum beriket med høykonsentrert vitamin C, som både beskytter huden mot ytre angrep, gir en jevnere hudnyanse og fantastisk glød. Den næringsrike formelen inneholder også hyaluronsyre som gir huden fuktighet og stimulerer dens naturlige kollagenproduksjon. Resultatet med Vitamin C Brightening Serum er en hud med godt med fuktighet, som føles mykere, mer glødmettet og med færre fremtredende pigmentflekker.

Fukt, fukt, fukt!

Ansiktsserum som er et perfekt kjøp for alle hudtyper, spesielt deg som føler deg ekstra tørr. Den silkemyke og lette formelen gir huden en skikkelig fuktighetsboost med blant annet fuktighetsgivende hyaluronsyre og et naturlig fruktkompleks med vannmelon, eple og linseekstrakt. I tillegg bidrar Dreamy Drops Hydrating Serum til å balansere oljeproduksjonen i huden.

Tornerosesøvn på flaske

Vegansk nattserum som gir huden fuktighet og pleie mens du sover. Repairing Night Serum Blue Tancy Oil inneholder blant annet bakuchiol, som stimulerer cellefornyelsen og har en utjevnende effekt på pigmentflekker og fine linjer. Blue tansy-olje reparerer og beroliger huden mens vitamin E beskytter og motvirker irritasjoner. Inneholder også mykgjørende og fuktighetsgivende squalane

Godt valg for sensitive

Beroligende ansiktsserum som både lindrer og balanserer en sensitiv og rødblussende hud. Calm Down Tiger Soothing Face Serum inneholder blant annet ekstrakt fra centella asiatica (cica), en stjerneingrediens med beroligende og helbredende egenskaper, og som også har en mykgjørende effekt. Et veldig godt kjøp for tørr, irritert og sensitiv hud. Kan brukes både morgen og kveld.

Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331