Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Moden hud? Her er baserutinen for deg

Moden hud trenger ofte en hudpleierutine og produkter som er tilpasset moden hud. Det samme gjelder makeuprutinen. Med riktige produkter kan du få huden din til å stråle - KICKS’ makeup artist Åsa Östergren viser deg hvordan i denne trinn-for-trinn-guiden.

Rutine for deg med moden hud: Hudpleiende med naturlig glød

Kremete og flytende hybridprodukter med hudpleiende egenskaper, som er lette på huden og ikke legger seg i linjer, er mest smigrende for deg med moden hud. En baserutine som gir en naturlig finish og et snev av sunn glød får frem det vakreste i huden din.

 • Trinn 1: Primer med glød
 • Trinn 2: Lett foundation og concealer
 • Trinn 3: Spar på pudderet
 • Trinn 4: Kremet highlighter og kremrouge
 • Trinn 5: Solpudder med glød

Trinn 1: Primer med glød

Legg på en primer med glød for å skape subtil glød som gir et friskt og gjenfuktet grunnlag i hele ansiktet. Den lette lysrefleksjonen gir dessuten inntrykk av en glattere hudoverflate. Invester aller helst i et produkt med ingredienser som også strammer opp huden din og pleier den på sikt.

Trinn 2: Lett foundation og concealer

Legg en lett dekkende foundation eller BB Cream, som jevner ut hudtonen akkurat nok uten å se unaturlig ut. Velg et produkt med ingredienser som pleier huden og bidrar til å holde den gjenfuktet og elastisk. Dekk bare lett der det er nødvendig, som under øynene, og der du har pigmentflekker, med en fuktighetsgivende concealer som ikke blir for tung og legger seg i linjer. Bruk gjerne fingrene til å legge concealeren for å komme til overalt. Varmen fra hendene gjør også at produktet legger seg naturlig på huden din.

Trinn 3: Spar på pudderet

Unngå pudder helt på moden hud, fordi det lett legger seg i små linjer. Hvis du likevel har behov for å matte ned et sted, bruk løst pudder med utjevnende egenskaper og påfør det med en mindre makeupbørste for å få produktet akkurat der du vil ha det.

Trinn 4: Kremet highlighter og cremerouge

Skap gjenfuktet glans som ser naturlig ut med flytende highlighter som du klapper på huden med en stor og fuktig svamp. Gjør det samme med cremerouge på kinnene. De kremete produktene smelter pent sammen med huden, og gir en finish som ser naturlig og veldig frisk ut. Unngå rouge med glitter eller helt matt overflate, noe som kan gi følelsen av at produktet ligger oppå huden din, eller i de fine linjene.

Trinn 5: Solpudder med glød

Stryk solpudder med lett naturlig glød over kinnene og langs hårfestet for å skape balansert og harmonisk varme i hele ansiktet. Det pigger opp hele looken. Moden hud trenger glød og varme toner mer enn contouring-effekt fra solpudderet.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331