Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Riktig hudpleie for din alder

Alle ønsker seg ungdommelig glans. Få en frisk og balansert hud ved å tilpasse hudpleierutinen etter alderen din. Vi guider deg gjennom produktene som passer til skjønnhet i alle aldre.

25+ Fuktboost og balanse

 Bruk fuktgivende kremer for å forebygge den overflatetørrheten som er vanlig i denne alderen. Rikelig med fuktgivende produkter som arbeider på overflaten er bra for å bevare fuktbalansen, siden huden trenger fukt for å binde fett. En yngre hud har høyere fettproduksjon, og kan med fordel bruke en lettere fuktighetskrem. 

Etter hvert som du nærmer deg 30, øker behovet for en øyenkrem som hjelper mot mørke ringer og poser under øynene. Dersom du har kviser, trenger du produkter som punktbehandler problemområdene – og ikke hele huden. 

Vær nøye med rengjøring av ansiktet, og bruk gjerne serum i kombinasjon med fuktgivende ansiktskrem, både dag og natt. 

35+ Beskyttelse og rens

For å beskytte huden mot de påvirkningene som på sikt gir fine linjer, er det lurt å bruke en krem som er rik på antioksidanter og solbeskyttende faktor. Huden trenger fortsatt fukt, så det er bra hvis du begynner å bruke en nattkrem som mer aktivt gir næring. 

For å stimulere cellefornyelse og kollagenproduksjon er det lurt å legge til et antiage-serum, så huden fortsetter å være glatt og motstandsdyktig. Det er spesielt viktig for huden under øynene. 

Få ekstra glans i huden ved å velge en krem med lett eksfolierende effekt. 

45+ Dyptgående fukt

Huden produserer ikke like mye kollagen mer, kroppen produserer stadig mindre østrogen og hudens cellefornyelse går saktere og saktere. I ansiktet kan dette vise seg som pigmentflekker, linjer og rynker. Du kan også oppleve at huden begynner å miste fasthet og spenst. Da er det bra å satse på hyaluronsyre, som trigger fuktproduksjonen, som igjen sørger for spenst og fasthet. 

For å forebygge hudens aldring er det bra å bruke en hudkrem som inneholder antioksidanter og stoffer som forlenger cellenes livslengde. Da rekker de å produsere mer elastin, som er nødvendig for fastheten. 

Kombiner hudpleien din med sirkulasjonsfremmende massasje som frigjør gifter og slaggprodukter. Arbeid oppover og utover med fingertuppene, eller knyt hånden og bruk fingrenes midterste del, mellom knokene, og gnu varsomt. 

55+ A-vitamin og massasje

 Bruk næringsrike hudprodukter som arbeider i dybden med fukt og hyaluronsyre, og tilsett gjerne A-vitamin (retinol) som arbeider mer med hudens oppbygging og struktur. Etter overgangsalderen endres huden radikalt. Kollagenet minsker med 30 prosent og huden blir tørrere og mer følsom enn tidligere. Da kan en krem med oppstrammende effekt være en effektiv metode for å få et midlertidig «løft». 

Sats på god rens og ta deg tid til å massere ansiktet opp- og utover, både når du vasker deg og når du smører deg inn. Det hjelper til med å tømme huden for slaggprodukter, og å beholde spensten. 

Invester også i en god øyenkrem som strammer opp huden og demper rynkene. Velg gjerne en god krem for hals og bryst også.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331