Hos KICKS finner du de beste nattmaskene for din hudtype - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Nå får du 20% på ALT fra Morphe på kicks.no t.o.m 26.03!

Kjøp nattmaskene som får best i test hos KICKS!

En nattmaske jobber mens du sover og er en ekstra pleiende, reparerende og fuktighetsgivende intensivkur for ansiktet ditt. Hos KICKS finner du et stort utvalg av nattmasker som passer perfekt til din hudtype. Velkommen til oss hos KICKS for å finne din nye nattkompis!
Del

Hva er en nattmaske, og hvorfor trenger jeg den?

Visste du at huden din er mest mottakelig for pleie, fuktighet og reparasjon når du sover?  I kroppens celler finnes den såkalte cirkadiske rytmen, et litt mer komplisert navn på det vi vanligvis kaller den indre klokken, og som tilpasser kroppen vår til alle døgnets faser. Den cirkadiske rytmen sørger for eksempel for at immunsystemet er ekstra aktivt om natten og at kroppstemperaturen er på sitt høyeste midt på dagen. Det er også den indre, personlige klokken vår som, enkelt forklart, påvirker om vi er morgenfugler eller nattugler. Den cirkadiske rytmen er også veldig viktig for reparasjon og gjenoppretting av huden, som best skjer om natten. Med andre ord kan det å ta vare på huden på akkurat riktig tidspunkt gjøre stor forskjell for utseendet og hvordan huden har det. Det er også her nattmasker kommer inn.

Hva er forskjellen mellom en nattmaske og en nattkrem?

Både nattkremer og nattmasker skal påføres under kveldsrutinen og begge kan ofte ha en litt rikere konsistens, som pakker ansiktet inn i velgjørende ingredienser på en behagelig måte når det er på tide å sove. Når det er sagt, finnes det også høypresterende nattkremer og nattmasker som har en litt lettere konsistens. Men! Til forskjell mot nattkremer, fungerer nattmasker som ekstra intense kurer for ansiktet. Alle er nøye komponert med effektive ingredienser som kan jobbe for fullt mens du sover. En nattmaske kan påføres et par ganger i uken eller hver kveld, her spiller både hudtype og valg av nattmaske inn. Hvis det for eksempel er eksfolierende syrer eller retinol er i nattmasken, skal den som regel påføres cirka én gang i uken, hvis nattmasken bare er beriket med skånsomme og fuktighetsgivende ingredienser, kan du som regel smøre den på litt oftere. Les og følg alltid instruksjonene på baksiden av nattmasken for beste effekt. 

Slik finner du en nattmaske som passer for din hudtype

Har du moden hud, blandingshud, normal hud, sensitiv hud eller fet hud? Vil du først og fremst ha hjelp med tilføring av fuktighet, jobbe mot fine linjer og andre aldringstegn eller kanskje først og fremst gi huden balanserende ingredienser? Når du skal kjøpe en nattmaske, er det viktig at du først tenker gjennom hudpleiebehovene dine og deretter velger et produkt som passer for din hudtype, og som hjelper deg å oppnå din drømmehud. Les derfor alltid nøye på emballasjen slik at du velger en nattmaske som fungerer godt og ikke gir deg eller huden din marerittaktige bivirkninger. Hvis du føler deg usikker, er en skånsom og fuktighetsgivende nattmaske alltid et sikkert kort, fordi alle hudtyper har godt av fuktighetsgivende ingredienser.

De beste fuktighetsgivende nattmaskene for tørr hud

Fukt, fukt og mer fukt er suksessoppskriften når vi snakker om nattmasker for tørr hud. Se etter ingredienser som fuktbindende hyaluronsyre, mykgjørende sheasmør og beroligende allantoin for å våkne opp med nydelig fuktighetmettet og smidig hud. Eksfolierende syrer er også en god investering, fordi de peeler bort tørre og døde hudceller og gir en mykere og mer strålende hud. Se gjerne etter AHA-syre eller litt snillere PHA-syre, samt milde enzympeelinger.

Med ekstra fuktighetsgivende hyaluronsyre

Hurtigabsorberende og fuktighetsgivende nattmaske som gjør huden fantastisk myk og fuktighetsmettet. Plumping Hyaluronic Overnight Face Mask inneholder blant annet et fuktighetsgivende hyaluronkompleks samt beskyttende kaktusekstrakt, mykgjørende glyserin og beroligende allantoin. Resultatet er en hud som føles fyldigere, mykere og mer fuktighetsmettet.

De beste nattmaskene for fet hud

Den fete huden trenger ikke alltid uttørkende ingredienser, tvert imot kan det være slik at ansiktet ditt heller tørster etter fuktighet og essensielle fettsyrer. Se gjerne etter ingredienser som fuktighetsgivende hyaluronsyre og mykgjørende glyserin som bidrar til en sunnere og mer fuktmettet hud. Syrer er også en god idé for fet hud, ikke minst BHA-syrer som kan trenge ned i porene og både løse opp og rense dem dybden, det gjør tilføringen av fuktighet enda bedre.

Gir vakker glød

Glødgivende og dyprensende nattmaske som jevner ut hudtonen og gir glød. Purifying Bakuchiol Overnight Face Mask inneholder blant annet foryngende bakuchiol som bidrar til å hemme og dempe aldringstegn, som eksfolierende AHA-syre samt fuktbindende og mildt peelende PHA-syre. Den veganske formelen er også beriket med velgjørende avokadoolje og beroligende centella asiatica.

For ekstra effektiv tilføring av fuktighet

Mykgjørende nattmaske som virker fuktighetsgivende i opptil 72 timer. Drink Up Intensive Overnight Mask er blant annet beriket med fuktighetsgivende brevann, fuktbindende hyaluronsyre og mykgjørende avokado som sammen bidrar til å forsegle fuktigheten i huden og gir en myk og smidig følelse. Den hurtigabsorberende formelen inneholder også intenst fuktighetsgivende aprikoskjerneolje, reparerende japansk tang og deilig duftende eteriske oljer fra aprikos, appelsin og rose.

De beste nattmaskene for sensitiv hud

Fuktighetsgivende nattmasker er som regel en god idé, men hvis du har sensitiv hud, er det ekstra viktig at du leser ingredienslisten nøye og gjør en allergitest 24 timer før du har tenkt å bruke nattmasken. Balanserende pre- og probiotika, beroligende betain og fuktighetsgivende hyaluronsyre er gode ingredienser for sensitiv hud, mens for eksempel vitamin C og retinol kan føre til irritasjon. Prøv deg forsiktig frem. Når det gjelder peeling, er det også viktig å være forsiktig, her er dine beste venner milde PHA-syrer eller snille enzympeelinger.

Styrker hudens forsvar

Fuktighetsgivende og næringsrik nattmaske som styrker hudens eget forsvar og motvirker tørrhet, følsomhet og irritasjon. Evercalm Overnight Recovery Balm har en unik balm-til-olje-formel som fungerer dypt fuktighetsgivende, uten å skape en fet hinne på huden. Blant ingrediensene finner man oljer fra oliven, mandel, linfrø og agurkurt som sammen med Rens Global Protection Complex virker fuktighetsgivende og anti-inflammatorisk. Resultatet er en glattere, mykere, roligere og mer velpleid hud.

Virker beroligende og balanserende

Nattmaske som gir huden fuktighet og pleie og virker beroligende. Overnight Recovery Mask fungerer reparerende, gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse, beskytter og gir fantastisk mykhet. Blant de næringsrike og beroligende ingrediensene finner man blant annet balanserende probiotika, mykgjørende sheasmør og reparende mjødurt og havreekstrakt. Huden føles jevnere, glattere og fyldigere.

De beste anti age-nattmaskene for moden hud

Den aldrende huden trenger vanligvis ekstra mye fuktighet, så titt gjerne på fuktighetsgivende nattmasker. Hvis du vil jobbe mot pigmentflekker, fine linjer og andre aldringstegn, er for eksempel niacinamid, retinol, bakuchiol og vitamin C ingredienser du bør se litt ekstra etter. Hvis du for eksempel er ute etter forbedret elastisitet, gir for eksempel kollagen huden ekstra elastisitet. Sist, men absolutt ikke minst, er syrer gode på å eksfoliere bort døde og gustne hudceller og få huden til å se ekstra våken og strålende ut. Se gjerne etter AHA-syre eller PHA-syre.

For en mer ungdommelig hud

Glødgivende nattmaske som skaper en synlig yngre hud mens du sover. NCEF-Night Mask inneholder aktive og effektive ingredienser som både jobber mot rynker og fine linjer, forbedrer hudens elastisitet og gir glød. Den myke formelen er beriket med blant annet revitaliserende melatonin-CX, elastisitetsforbedrende kollagen og fuktighetsgivende hyaluronsyre.

Effektiv mot aldringstegn

Vegansk og svenskprodusert nattmaske som synlig forminsker aldringstegn.
Overnight Retinol + Mask forbedrer hudstrukturen og både motvirker og demper fine linjer og rynker. Blant de effektive ingrediensene finnes foryngende vitamin A, styrkende vitamin B, anti-age-virkende bakuchiol, fuktighetsgivende hyaluronsyre, pleiende squalane og beroligende aloe vera. Et godt valg for alle hudtyper unntatt svært sensitiv hud.

De beste glødgivende nattmaskene for gusten og livløs hud

Hvis huden føles trøtt og livløs, er det et godt tips å lete etter eksfolierende nattmasker, som fjerner tørre hudceller og gir en mykere hud med fin glød. AHA-syre er den mest kraftfulle syren og ikke alltid et godt valg for de mer sensitive hudtypene, da passer PHA-syre eller skånsomme enzympeelinger bedre. Hvis du har en fetere hudtype som ofte får kviser, er dyprensende BHA-syre et godt tips. Vitamin C, som virker glødgivende og hudutjevnende, er også en god ide hvis du vil tilføre ekstra glød og glow til ansiktet.

For luksuriøs glød

Glødgivende og eksfolierende nattmaske som gir fuktighet og nydelig glød. Glowrenew Nightlab Mask er blant annet beriket med AHA-syre og PHA-syre som eksfolierer huden og gir forbedret hudstruktur. Den silkemyke og veganske formelen inneholder også glødgivende og pigmentdempende vitamin C. Huden føles mer våken og får forbedret glød på sikt.

Forbedrer hudens kvalitet og gir glød

Fuktgivende og glødgivende nattmaske som forbedrer hudkvaliteten og gir sunn glød. Radiance Support Overnight Mask har en lett eksfolierende effekt, der milde enzymer fjerner døde hudceller og skaper glød. Blant ingrediensene finner man konsentrert ingefærekstrakt, gurkemeie, papayaenzym, tindvedolje og bananblomst. En svenskprodusert og helt vegansk bestselger som passer for alle hudtyper.

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort