Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Alt du må vite om ansiktsoljer

Ansiktsoljer tar for alvor opp kampen mot tørr vinterhud når annen hudpleie ikke er nok. Vi hjelper deg med å få maksimal effekt og å finne den oljen som er perfekt for deg.

Hvorfor er ansiktsolje så bra?
Når kulden biter i kinnene og tørrheten i huden er som verst, er det noen ganger ikke nok med en fuktgivende ansiktskrem for å få bukt med problemet. Ansiktsolje maksimerer fuktnivået ditt, styrker hudbarrieren og tilfører næring. Den låser dessuten fukten inn i huden din så den ikke går tapt i løpet av dagen, samtidig som den effektivt beskytter mot uttørkende minusgrader. Men det er ikke kun tørr hud som har godt av olje. Det ekstra fukttilskuddet er godt for alle hudtyper nå på vinteren – også fet hud, som vanligvis anbefales oljefrie produkter. Den rette oljen hjelper nemlig med å løse opp overskuddstalg i porene og hemmer betennelse, samtidig som den arbeider mot overflatetørrhet.

Hvordan bruker jeg ansiktolje?
Påfør oljen rett etter renserutinen din, når huden fortsatt er fuktig. Da trekker den lettere inn i huden. Masser den gjerne inn med sirkulære bevegelser for å få igang blodsirkulasjonen. Legg deretter din vanlige dag- eller nattkrem over. Dersom huden din er tørr, masserer du inn oljen både morgen og kveld. For deg med en fetere hudtype, eller hvis du er bekymret for at huden skal se fet ut, holder det med et oljeboost om kvelden. Du kan også blande et par dråper av ansiktoljen i den vanlige ansiktskremen din for å gjøre den ekstra effektiv. Bare husk å ikke blande oljen med SPF, siden det fortynner solbeskyttelsen og gir dårligere effekt.

Hvilken olje skal jeg velge?
Hvilken olje som passer deg avhenger av både hudtypen din og årstiden. Tørr hud og kaldere temperaturer krever tyngre ansiktsoljer, med for eksempel kokosolje, sheasmør eller mandelolje, mens lettere oljer fra aprikoskjerner, sesmfrø og jojoba er bedre for fetere hudtyper og om sommeren.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022