Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sluttspurt! 30% på salgsprisen!

Pomegranate Noir Exfoliating Shower Gel 200 ml

Pomegranate Noir Exfoliating Shower Gel 200 ml

Jo Malone London

Vår Exfoliating Shower Gel renser og polerer huden i ett enkelt steg. Gi kroppen nytt liv med den gåtefulle Pomegranate Noir.
290 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Vår Exfoliating Shower Gel renser og polerer huden i ett enkelt steg. Gi kroppen nytt liv med den gåtefulle Pomegranate Noir. Rubinrød saft av granateple, bringebær og plomme er spritet opp med rosépepper og dempet med Casablanca-lilje og krydret tre. Med den helt rette balansen mellom eksfolierende ingredienser er den perfekt for den daglige rutinen. Myke jojobaperler, finmalt appelsinskall og bambusstengel arbeider sammen for å fjerne tørrheter og urenheter på en skånsom måte. Huden etterlates myk, oppfrisket og klar for å motta alle fordelene ved din Jo Malone London Body Crème.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331