Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Pomegranate Noir Exfoliating Shower Gel 200 ml

Pomegranate Noir Exfoliating Shower Gel 200 ml

Jo Malone London

Vår Exfoliating Shower Gel renser og polerer huden i ett enkelt steg. Gi kroppen nytt liv med den gåtefulle Pomegranate Noir.
310 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pomegranate Noir Exfoliating Shower Gel
p89580784
v89580785
Jo Malone London
NOK
310

Mer Informasjon

Vår Exfoliating Shower Gel renser og polerer huden i ett enkelt steg. Gi kroppen nytt liv med den gåtefulle Pomegranate Noir. Rubinrød saft av granateple, bringebær og plomme er spritet opp med rosépepper og dempet med Casablanca-lilje og krydret tre. Med den helt rette balansen mellom eksfolierende ingredienser er den perfekt for den daglige rutinen. Myke jojobaperler, finmalt appelsinskall og bambusstengel arbeider sammen for å fjerne tørrheter og urenheter på en skånsom måte. Huden etterlates myk, oppfrisket og klar for å motta alle fordelene ved din Jo Malone London Body Crème.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331