Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Le Bain Eau de Mandarin Ambrée Hand & Body Cleansing Gel 300 ml

Le Bain Eau de Mandarin Ambrée Hand & Body Cleansing Gel 300 ml

HERMÈS

En fyldig flytende såpe beriket med aktive fuktighetsgivende ingredienser som forvandles til et behagelig skum som er lett å skylle av. Huden blir myk, smidig og velduftende.
535 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Le Bain Eau de Mandarin Ambrée Hand & Body Cleansing Gel 300 ml
p88814455
v88814456
HERMÈS
NOK
535

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En fyldig flytende såpe beriket med aktive fuktighetsgivende ingredienser som forvandles til et behagelig skum som er lett å skylle av.
Huden blir myk, smidig og velduftende.
En ny kilde til nytelse av duften av Eau de Mandarine Ambrée.
«Mandarinens livlige friskhet omgitt av ambranoter.» «Jeg vet ikke om noen annen duft som er mer gladlynt enn mandarin, mer silkemyk enn ambra.» Jean-Claude Ellena
Eau de Mandarine Ambrée gir sin egen tolkning av det klassiske slektskapet mellom sitrusfrukter og friskhet, og fører med seg en ny vitalitet til colognen som er både leken og søt. Mandarinen er en duft full av glede som ofte kombineres med gløden fra pasjonsfrukten, som understrekes av silkemyk ambra. Et epos som beskriver et livfullt paradis, herlig og skimrende, fanget i en farge.»
Volum:300 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331