Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Colonia Hand Creme 300 ml

Colonia Hand Creme 300 ml

Acqua di Parma

Brukes i forbindelse med håndsåpe eller pulver såpe, eller bare som en del av din daglige omsorgsrutine, gjør denne lette håndkrem myk huden din og gir langvarig beskyttelse.
400 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Brukes i forbindelse med håndsåpe eller pulver såpe, eller bare som en del av din daglige omsorgsrutine, gjør denne lette håndkrem myk huden din og gir langvarig beskyttelse. Den har en raskt absorberende tekstur som gjør at hendene dine er behagelige silkeaktig. Beriket med panthenol, shea smør og aprikoskjerneolje gir formelen maksimal beskyttelse for huden, takket være filmdannende og mykgjørende egenskaper. Håndkremet kommer i en praktisk dispenser pakket i et Acqua di Parma-gul tilfelle
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331