Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Vitamin C Sweet Orange Gorgeous Legs
Kampanje 30%

Vitamin C Sweet Orange Gorgeous Legs

KICKS Beauty

Ready Set Glow! En utjevnende, svakt farget krem som gir bena lekkert skimmer og fin glans. Bruk over Bronzing lotion eller på den solbrune fargen bena allerede har fått.
90,30 kr
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Vitamin C Sweet Orange Gorgeous Legs
p88933161
v88933162
KICKS Beauty
NOK
90.3

Omtaler

Benedicte Isabel | 12-04-2017
Fantastisk produkt! Beina får en kjempefin, naturlig og luksuriøs glød. For å få best mulig resultat anbefale jeg å skrubbe beina grundig, slik at beina er glatte og reine når man smører på lotion. Det gir absolutt et mer jevnt og naturlig resultat. Er du svært tørr i huden slik som jeg, kan det også være lurt å benytte din vanlige bodylotion først, og la den tørke helt, før du smører på denne! Veldig fornøyd, og gleder meg veldig til å prøve denne på sommeren med brunere legger. Da tror jeg den blir enda finere!!!
Janka | 01-12-2016
Alle trenger denne i skapet sitt! Fantastisk for å få en Hollywood summer glow!

Mer Informasjon

Ready Set Glow! En utjevnende, svakt farget krem som gir bena lekkert skimmer og fin glans. Bruk over Bronzing lotion eller på den solbrune fargen bena allerede har fått. Fungerer også utmerket på armer og i utringningene. Er samtidig pleiende, og inneholder både PHA-syre og C-vitamin.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331