Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

The Ritual of Happy Buddha Body Cream 220 ml

The Ritual of Happy Buddha Body Cream 220 ml

Rituals

spesialteknologi sikrer at denne lette kremen er enkel å påføre samtidig som den fyldige og fløyelsmyke konsistensen nærer huden.
195 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Silje | 12-09-2018
Deilig bodylotion! Lukter nydelig og litt som jul, krydret og friske appelsinnoter. Ikke en lukt som blir overveldende eller gjenværer hele dagen, perfekt for meg.

Mer Informasjon

spesialteknologi sikrer at denne lette kremen er enkel å påføre samtidig som den fyldige og fløyelsmyke konsistensen nærer huden. En unik kombinasjon av antioksidanter, vitamin E og ingrediensen Centella Asiatica virker til sammen styrkende på huden. De naturlige ingrediensene søt appelsin og sedertre skaper en vidunderlig, varm duft.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331