Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Express Moisturising Body Lotion 250 ml

Express Moisturising Body Lotion 250 ml

NIVEA

Den nye ultralette body lotion med havmineraler og den banebrytende Hydra IQ-teknologien er spesielt utviklet for normal til tørr hud.
60 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Express Moisturising Body Lotion
p852591
v39152301
NIVEA
NOK
60

Mer Informasjon

Den nye ultralette body lotion med havmineraler og den banebrytende Hydra IQ-teknologien er spesielt utviklet for normal til tørr hud. Den holder huden myk og smidig, omhyller den i en svak duft av blå lotus og etterlater en forfriskende følelse.
Express Moisturising Body Lotion har ikke bare en langvarig virkning, men absorberes også veldig raskt i huden. Slik oppfylles ønsket til mange kvinner, som vil ha et hudpleieprodukt som gjør det mulig å kle på seg like etter påføringen av lotionen.
Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Myristyl Myristate, Alcohol Denat., Glyceryl Stearate Citrate, Dimethicone, Octyldodecanol, Tocopheryl Acetate, Taurine, Maris Sal, Cetearyl Alcohol, Sorbitan Stearate, Xanthan Gum, Sodium Carbomer, Phenoxyeth
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331