Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Body Blur Instant Skin Finish

Body Blur Instant Skin Finish

Vita Liberata

Vita Liberatas økologiske Beauty Blur TM er både en fuktgivende primer og hudfinish i ett produkt.
479 kr
Instant Skin Finish
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Body Blur
p89395368
v89033394
Vita Liberata
NOK
479

Omtaler

Ingrid K | 13-08-2018
Fargen er utrolig fin. Bruker den på beina. Det store minuset er at den smitter veldig over på klærne. Derfor bare en treer fra meg.
Ingrid | 27-06-2017
Dette er en vinner! Endelig en farget krem som er lett å smøre inn, luktfri og gir en kjempefin farge! Bruker denne fast på beina og blir alltid like fornøyd med resultatet! Ble ekstra glad når dere fikk inn denne i fargen Latte Light!

Mer Informasjon

Vita Liberatas økologiske Beauty Blur TM er både en fuktgivende primer og hudfinish i ett produkt. Med Advoganic TM-teknologien superlades de sertifiserte økologiske ekstraktene for å oppnå maksimal fuktgivende effekt som pleier huden. Den gjennomskinnelige nyansen dekker, korrigerer og gir en naturlig glans og perfekt hudtone. Gir en umiddelbar finish som minimerer flekker, dekker ujevnheter og gir huden et jevnt utseende samtidig som den reflekterer lyset for et photo ready-sluttresultat.
Vita Liberatas økologiske Beauty Blur TM er både fuktighetsgivere og primer i ett. Med Advoganic TM-teknologi superlades de sertifiserte økologiske ekstraktene for maksimalt fuktighetsgivende effekt som pleier din hud. Den lette nyansen dekker, korrigerer, gir huden naturlig glød og perfekt hudtone. Den gir en umiddelbar finish som minimerer flekker, dekker ujevnheter og gir huden et jevnt og fint utseende samtidig som lyset reflekteres for et photo-ready resultat.
Volum:100 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331