Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Tea To Tan Face & Body Bronzer 100 ml

Tea To Tan Face & Body Bronzer 100 ml

By Terry

Den allerede hyllede TEA to TAN har denne sesongen blitt gjenskapt i en XXL-flaske i sprayformat som fungerer for både ansikt og kropp. Den farger huden vakkert solkysset helt vektløst.
645 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Den allerede hyllede TEA to TAN har denne sesongen blitt gjenskapt i en XXL-flaske i sprayformat som fungerer for både ansikt og kropp. Den farger huden vakkert solkysset helt vektløst. Dette uten å farge av, selv på de lyseste klærne og stoffene. TEA to TAN FACE & BODY virker fuktighetsgivende, oppfriskende og har beskyttende aktive ingredienser. 100 % vann, 100 % farge. Satt sammen med antioksidanter fra svart og rød te som gir fuktighet. Gylne mikroprismer gir huden en strålende glød. Kaldpresset aktivt fruktvann fra organiske svarte kirsebær gir huden en oppfriskende vitaminboost.
Spray TEA to TAN FACE & BODY direkte på ben, armer og utringning. Masser ut med hendene for en jevn påføring. For påføring i ansiktet, spray i håndflaten og påfør deretter i ansiktet. TEA to TAN FACE & BODY vaskes enkelt bort med vann, mild såpe eller rengjøring.
Volum:100 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331