Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

LUNA 3 Combination
LUNA 3 Combination
LUNA 3 Combination

LUNA 3 Combination

Foreo

Oppdag Luna 3 – den mest skånsomme ansiktsbørsten i hele skjønnhetsverden.
2 195 kr
Combination
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
LUNA 3
p94001036
v94001038
Foreo
NOK
2195

Omtaler

Tessa | 27-01-2020
Vennen min har en Luna 2-børste, og tipset meg om å prøve de nyeste børstene siden de nettopp ble lansert. Jeg må si at når jeg sammenligner versjon Luna 3 og Luna 2, syns jeg den større busteoverflaten er flott, og selve bustene er mye mykere og gir nærmest en lindrende følelse når jeg renser huden min. Jeg elsker den, og jeg er glad for at jeg bestemte meg for å kjøpe Luna 3 – den har på ingen måte skuffet meg.
Miriam | 31-10-2019
Dette er førsteinntrykket mitt, og det er ingenting annet enn positivt. Først nølte jeg med å kjøpe den fordi jeg tenkte at det ville være irriterende å bruke appen, men det er det ikke! Dessuten var det på tide å oppgradere fra min originale Luna som jeg har hatt i flere år. Den nye er så utrolig mye bedre, og det er lekende lett så snart du har konfigurert alt i appen. Du trenger ikke engang å bruke telefonen, med mindre du ønsker å endre rutinen. Jeg liker de lengre bustene – eller berøringstuppene – og den føles lettere å holde! Godt jobba, Foreo!
Frup | 26-09-2019
Kjempefornøyd! Fått synlig forskjell på huden. Mindre acne og tørrhet. Bør brukes i kombinasjon med en god nattkrem da huden blir LITT tørr etter bruk av denne. Fungerer utmerket for meg allerede etter 1 ukes bruk! Anbefales.

Mer Informasjon

Oppdag Luna 3 – den mest skånsomme ansiktsbørsten i hele skjønnhetsverden.
Med 30% mykere silikonbørste og T-Sonic-teknologi tar LUNA 3 effektivt bort urenheter, olje og talgoverskudd på bara et minutt. Sammen med en oppstramande ansiktsmasasje blir din hud smidigere og får ett mer ungdomelig utseende.
LUNA 3 bruker T-Sonic-pulsationer for og gi deg en enda dypere rengjøring enn den du får av og kun bruke hendene som gir deg en effektiv daglig rengjøringsrutine. Når all smuss og olje forsvinner får din hud enda bedre mulighet å absorbere opp dine etterfulgte hudpleie produkter.
I det oppstramande masasjelagett kan du velge blandt flere rutiner som med hjelp av forsiktige pulseringer reduserer alderstegn.
LUNA 3 tilbyrr tre ulike valg av børster, skreddarsydde for hver hudtype som banar vegen for ett freschere og mer ungdomlig utseende på bara minutter.
ENASTÅENDE ANSIKTSRENGJØRING
T-Sonic-pulsationer med 16 ulike intensiteter og mykere silikon gir tillsammen en dypere og mer skånsom rengjøring.
OPPSTRAMANDE ANSIKTSMASSASJE
Oppstramande ansiktsmassaje arbeider med alderstegn og T-Sonic-pulsationerne foryngrer hudens utseende og forbedrer absorbationen av hudpleieprodukter.
Hudtype:Fet|Kombinert|Acneutsatt hud
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331