Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Vitamin C Night Sleep Mask
Vitamin C Night Sleep Mask

Vitamin C Night Sleep Mask

KICKS Beauty

Ready, Set, Glow! Vitamin C Night Sleep Mask er en nattmaske som gir ekstra mye fuktighet og en lett peelende effekt for ny glød. Påføres om kvelden og vaskes av med vann neste morgen.
229 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Vitamin C Night Sleep Mask
p88717905
v88717906
KICKS Beauty
NOK
229

Omtaler

Christina T | 05-03-2019
Dette er en grei ansiktsmaske og huden føles fresh dagen etter bruk. Men den gir ikke spesielt mye glød og får derfor ikke full score fra meg siden det var det eg ville ha. Men er en god maske og verdt å prøve for huden føles veldig fresh og glatt etter bruk.
Julianne | 28-08-2018
Liker denne veldig godt. Pleier å påføre en liten klatt før jeg legger meg, og våkner alltid opp med myk og deilig hud. Anbefales!
Ingvild | 28-02-2018
Synes dette er en av de beste ansiktsmaskene jeg har prøvd på lenge! Den trekker seg godt inn i huden og merkes ikke når man legger seg. Den gjør huden myk og fin og jeg kan se stor forskjell fra før jeg begynte med den. Bruker den hver natt og er blitt avhengig! Kan absolutt anbefales!

Mer Informasjon

Ready, Set, Glow! Vitamin C Night Sleep Mask er en nattmaske som gir ekstra mye fuktighet og en lett peelende effekt for ny glød.
Påføres om kvelden og vaskes av med vann neste morgen. Vitamin C er Fairtrade-merkete.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331