Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Don't miss out! 100 kr rabatt ved kjøp over 600kr. Logg inn og angi koden FAB19.  Gjelder ordinære priser. T.o.m 24/2.

Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50 ml
Gave på kjøpet! Les mer

Time-Filler Absolute Wrinkles Correction Cream 50 ml

Filorga

En anti-ageingkrem som reduserer alle typer rynker: rynker fra stress, fine linjer og tørrhetslinjer. Ultrakorrigerer og reduserer dannelsen av nye rynker.
680 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marie | 25-01-2019
Nydelig krem. Sminken legger seg perfekt over og jeg har aldri blitt spurt mer om legitimasjon på vinmonopolet enn nå - jeg er 32 år :D
Karin | 21-12-2018
Deilig og rik krem med aktive ingredienser som visker ut aldringstegn og gjør huden myk og plump. Denne kommer jeg garantert til å kjøpe igjen.
TH | 25-02-2017
Fantastisk god krem som føles nesten som en salve på huden, jeg bruker den som nattkrem og hudtonen er jevnere og mer glødende etter å ha brukt denne.

Mer Informasjon

En anti-ageingkrem som reduserer alle typer rynker: rynker fra stress, fine linjer og tørrhetslinjer. Ultrakorrigerer og reduserer dannelsen av nye rynker.
Påføres hver morgen og kveld på ansikt og hals.
Volum:50 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331