Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Super Aqua Refreshing Day Gel 50 ml
Kampanje 20%

Super Aqua Refreshing Day Gel 50 ml

Guerlain

Intens fuktgivende gelèkrem som mykgjør linjer, fyller ut og gir glød. Hvit furu beroliger og beskytter. For normal/kombinert hud.
984 kr
1 230 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Super Aqua Refreshing Day Gel
p043348
v86407210
Guerlain
NOK
984

Mer Informasjon

Intens fuktgivende gelèkrem som mykgjør linjer, fyller ut og gir glød. Hvit furu beroliger og beskytter. For normal/kombinert hud.
Super Aqua-Crème gelèkrem gir anti-aldringspleie og multi-beskyttelse som hjelper normal og kombinert hud å motstå daglige utfordringer.
I hjertet av Guerlain Super Aqua-Serum hudpleieserie, en bestselger de siste 25 årene, finner vi Aquacomplex som renser cellevannet** å forbedre sirkulasjonen og gjenopprette et ungdommelig utseende. Den hydrerer huden og gir anti-aldringspleie. Rynker og fine linjer reduseres. Perfekt fuktgivende og komfortabel. Huden blir smidig og gløder.
*Instrumental test - resultater 12 timer etter påføring av hvert produkt ** In-vitro tester av ingredienser.
Påfør Super Aqua Refreshing Day Gel om morgenen etter Super Aqua Serum.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331