Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Snail Bee High Content Steam Cream 50 ml
Kampanje 20%

Snail Bee High Content Steam Cream 50 ml

Benton

En pleiende, reparerende og mykgjørende krem som er basert på hele 64% snegleslim istedenfor vann, med biegift og EGF som aktive ingredienser.
240 kr
300 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Snail Bee High Content Steam Cream
p90097502
v90097503
Benton
NOK
240

Omtaler

Thea | 16-04-2018
Denne kremen er genial for de som trenger litt mer fuktighet og en krem som ikke gir utslett for sensetiv hud. Men herregud..du kan kjøpe denne kremen for under 100 lappen på nettet..også koster den 300kr her?? WTF idioti

Mer Informasjon

En pleiende, reparerende og mykgjørende krem som er basert på hele 64% snegleslim istedenfor vann, med biegift og EGF som aktive ingredienser. Disse virker sammen for å sette i gang hudens egen helbredelsesprosess og stimulere produksjonen av kollagen. Kremen passer alle aldersgrupper og hudtyper, også akneutsatt og sensitiv hud. En redning i nøden når huden din trenger ekstra pleie og næring. Hovedingrediensene er;
• Snegleslim –en ekte hudhelt og en av de mest populære ingrediensene innen koreansk hudpleie. Det virker betennelsesdempende, bakteriedrepende, helbredende og fuktgivende, og egner seg derfor til alle hudtyper, inkludert sensitiv og akneutsatt hud.
• Biegift – har anti age-effekt og reparerende virkning. Den lurer huden til å tro at den er blitt stukket av en bie, noe som fører til økt blodsirkulasjon i området og aktivering av kollagen- og elastinproduksjonen. Biegift virker effektivt mot hudpigmentering og aknearr. Regelmessig bruk fører til bedre hudtekstur og utseende.
• EGF – en plantebasert celleaktivator med anti age-effekt ved at cellefornyelsen stimuleres.
• Niacinamide – jevner ut hudnyanser, gir mindre porer, forbedrer fine linjer, forbedrer hudens tekstur og beskytter huden mot miljøpåkjenninger.
• Arganolje – rik på E-vitaminer, antioksidanter og sunne fettsyrer med antiaging-effekt. Beskytter huden mot frie radikaler og luftforurensning. Mykgjør huden og binder fuktighet. Passer alle hudtyper, også fetere, siden den enkelt absorberes av huden og ikke tetter igjen porer.
Fungerer som dag- og nattkrem. Som dagkrem brukes den som nest siste trinn i rutinene dine, før solbeskyttelse/makeup. Om kvelden brukes den som siste trinn for å kapsle inn alle produktene du har brukt (toner, essens, serum osv.). Når det gjelder fetere hudtyper, passer denne kremen bedre som nattkrem. Som dagkrem anbefaler vi heller Snail Bee High Content Lotion, som er noe lettere.
Snail Secretion Filtrate, Glycerin, Butylene Glycol, Cetyl Ethylhexanoate, Cetearyl Olivate, Sorbitan Olivate, Sodium Hyaluronate, Niacinamide, Stearic Acid, Behenyl Alcohol, Phytosqualene, Human Ogliopeptide-1, Bee Venom, Arbutin, Adenosine, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Argania Spinosa Kernal Oil, Glyceryl Stearate, Arginine, Carbomer, Urea, Tocopher Leaf Extract, Salix Alba (Willow Bark) Extract, Ulmus Campestris (Elm) Extract, Pentylene Glycol, Zanthoxylum Piperitum Fruit Extract, Pilsatilla Koreana Extract, Usnea Barbata (Lichen) Extract.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331