Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Kampanje 20%

Benton Snail Bee High Content Lotion 120 ml

Vurderinger
Pris
248 kr
310 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
En pleiende, reparerende og mykgjørende lotion som istedenfor vann er basert på hele 64% snegleslim, med biegift og EGF som aktive ingredienser.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Snail Bee High Content Lotion
p90097484
v90097485
Benton
NOK
248
En pleiende, reparerende og mykgjørende lotion som istedenfor vann er basert på hele 64% snegleslim, med biegift og EGF som aktive ingredienser. Disse virker sammen for å sette i gang hudens egen helbredelsesprosess og stimulere produksjonen av kollagen. Denne lotion er en lettere utgave av Bentons Steam Cream og passer alle aldersgrupper og hudtyper. Først og fremst fetere hud og blandingshud. Hovedingrediensene er:
• Snegleslim –en ekte hudhelt og en av de mest populære ingrediensene innen koreansk hudpleie. Det virker betennelsesdempende, bakteriedrepende, helbredende og fuktgivende, og egner seg derfor til alle hudtyper, inkludert sensitiv og akneutsatt hud.
• Biegift – har anti age-effekt og reparerende virkning. Den lurer huden til å tro at den er blitt stukket av en bie, noe som fører til økt blodsirkulasjon i området og aktivering av kollagen- og elastinproduksjonen. Biegift virker effektivt mot hudpigmentering og aknearr. Regelmessig bruk fører til bedre hudtekstur og utseende.
• EGF – en plantebasert celleaktivator med anti age-effekt ved at cellefornyelsen stimuleres.
• Niacinamide – jevner ut hudnyanser, gir mindre porer, forbedrer fine linjer, forbedrer hudens tekstur og beskytter huden mot miljøpåkjenninger.
• Arganolje – rik på E-vitaminer, antioksidanter og sunne fettsyrer med antiaging-effekt. Beskytter huden mot frie radikaler og luftforurensning. Mykgjør huden og binder fuktighet. Passer alle hudtyper, også fetere, siden den enkelt absorberes av huden og ikke tetter igjen porer
Fungerer som dag- og nattkrem. Som dagkrem brukes den som nest siste trinn i rutinen din, før solbeskyttelse/makeup. Om kvelden brukes den som siste trinn for å kapsle inn alle produktene du har brukt (toner, essens, serum osv).
For tørrere hudtyper anbefales Benton Steam Cream, eller en kombinasjon av denne lotionen og en fetere krem.
Volum:
120 ml
EAN:
8809540510152

Omtaler

5.0
Basert på 1 stemmer
Les mer
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
M
Mona
12-12-2019
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331