Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

O2 Couture Hydra Intense Cream 50 ml

O2 Couture Hydra Intense Cream 50 ml

Cremorlab

En lett, men dypt fuktighetsgivende ansiktskrem basert på ekstrakt av plankton som beskytter og styrker hudbarrieren for å gjenopprette og samtidig bevare hudens fuktighetsnivå.
410 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
O2 Couture Hydra Intense Cream
p90226239
v90226240
Cremorlab
NOK
410

Mer Informasjon

En lett, men dypt fuktighetsgivende ansiktskrem basert på ekstrakt av plankton som beskytter og styrker hudbarrieren for å gjenopprette og samtidig bevare hudens fuktighetsnivå. O2 Couture Hydra Intense Cream er basert på Cremorlabs kjente T.E.N.-termalvann som i kombinasjon med deres patenterte formel Marine Oxygen Plasma™ sluser ned oksygen i huden for å revitalisere og tilføre fuktighet i dybden. Spirulina og chlorella beriker huden med mineraler og aminosyrer samtidig som de virker antiinflammatorisk. Takket være algenes uvanlig høye konsentrasjon av klorofyll beskytter de også huden mot forurensninger og virker «anti-polluaging». Centella asiatica reparerer og roer ned huden mens nikotinamid forbedrer utseendet på forstørrede porer og fine linjer.
Ved regelmessig bruk gjenopprettes fuktighetsbalansen og huden får økt spenst og glød. Passer til alle hudtyper.
Påfør på renset hud (etter toner, essence og serum) som det siste trinnet i hudpleierutinen din.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331