Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Cream 50 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Cream 50 ml

Origins

Denne fuktboostende krem, beriket med Naturens fantastiske Jerikos Rose samt et gjennombrytende fukt-kompleks med Lychee og Vannmelon, gir huden mer fukt enn no...
368 kr
460 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Make A Difference Plus+ Ultra Rich Rejuvenating Cream
p912187
v44230019
Origins
NOK
368

Omtaler

Tina | 03-10-2019
Fått tester på denne og nattkremen og er helt satt ut av hvor bra den funker på min tørre hud! Sitter kjempebra under sminke og «ruller» ikke på huden. Har du tørr/kombinert/sensitiv hud: KJØP DEN. Det skal jeg!
Christina | 31-12-2018
Favoritt kremen! Bruker denne hver dag. Jeg har tørr og sensitiv hud og har holdt meg til denne i ett par år nå og blir nok å fortsette med denne. Jeg anbefalte denne til en venninne som også har sensitiv hud og er spesielt sensitiv når det kommer til parfyme og fragranse i kremer, og også hun bruker nå kun denne som dagkrem. Anbefales virkelig.
Kristine | 10-03-2018
Perfekt til tørr hud i vinterhalvåret. God å bruke både som nattkrem og dagkrem.

Mer Informasjon

Denne fuktboostende krem, beriket med Naturens fantastiske Jerikos Rose samt et gjennombrytende fukt-kompleks med Lychee og Vannmelon, gir huden mer fukt enn noensinne før, og reparerer en kronisk tørr hud. Klinisk bevist å øke hudens egen fuktproduksjon, så huden forblir gjennomfuktet hele dagen.
Kan brukes hver dag
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331