Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Blue Therapy Cream-In-Oil 50 ml
Blue Therapy Cream-In-Oil 50 ml
Blue Therapy Cream-In-Oil 50 ml
Blue Therapy Cream-In-Oil 50 ml
Blue Therapy Cream-In-Oil 50 ml
Blue Therapy Cream-In-Oil 50 ml

Blue Therapy Cream-In-Oil 50 ml

Biotherm

Blue Therapy Cream-in-Oil er en nærende anti-age krem til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie som hjelper med å redusere synlige aldringstegn. Til normal til tørr hud.
630 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marita | 04-04-2019
Holder det den lover! Lukseriøs gele som smelter på huden. Personlig synes jeg denne passer best som nattkrem da den bruker litt tid på å trekke inn i huden, men resultatet er fantastisk! Svært drøy i bruk så en krukke varer lenge.
Barbro | 22-08-2018
Nydelig lett gelekrem, som trekker godt inn i huden! Huden føles myk og gjennomfuktet hele dagen. Anbefales!
Anita | 21-08-2018
Jeg var heldig å få være med i testpanelet. Kremen er myk og med herlig duft. Fungerte bra, huden ble mykere bare på noen dager. Anbefales !

Mer Informasjon

Blue Therapy Cream-in-Oil er en nærende anti-age krem til kvinner som ønsker en målrettet ansiktspleie som hjelper med å redusere synlige aldringstegn. Til normal til tørr hud. Allerede fra første dag er hudbarrieren styrket. Selv tørr hud oppleves glattere og friskere. Kremen inneholder algen Life Plankton™ som finnes i de varme thermalske kildene i Frankrike. Brukes på nyrenset hud om morgenen i ansiktet og på halsen. Unngå kontakt med området rundt øynene.
Hudtype:Tørr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331