Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

BioDefense Antioxidant Day Cream 50 ml
Kampanje 20%

BioDefense Antioxidant Day Cream 50 ml

Estelle & Thild

Fyldt med aktive, vitaminrige ingredienser som nordisk blåbærekstrakt, hvid/hvit te og hybenolie/nypeolje.
303,20 kr
379 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
BioDefense Antioxidant Day Cream
p849364
v42176016
Estelle & Thild
NOK
303.2

Omtaler

Bea | 04-03-2017
Selv om flasken er liten så varer den meg nesten i 4 måneder! Har gått gjennom flere flasker sammen med mild facial toner av samme merke. Anbefales på det sterkeste da den kan brukes under foundation og funker like bra med som uten primer. Trengs ikke mye før ansiktet fuktes og trenger raskt inn. Har kombinert hud, og har merket at denne kremen sammen med toneren har minsket porene mine!
Hannah | 02-03-2017
Älskar denna under make-up. Håller huden återfuktad hela dagen.
Siri Berg Andersen | 28-02-2016
Dette har blitt min nye favoritt-dagkrem. Herlig duft, akkurat passe fet for min hud (kombinasjon/tørr) og gir fuktighet hele dagen igjennom. Jeg bruker oljen i samme serie som underlag; da føler jeg meg "innkapslet" i sunnhet og pleie!

Mer Informasjon

Fyldt med aktive, vitaminrige ingredienser som nordisk blåbærekstrakt, hvid/hvit te og hybenolie/nypeolje. Denne aldringsforsin- kende trioen forebygger oxidative skader, og gir et mere ungdommeligt udseende. Aldringsforebyggende. Økologisk Certificeret.
Applicera på ansikte och hals efter rengöring. För bästa effekt använd Facial Oil och Facial Serum innan applicering av Rose Otto Face Cream.
prunus armeniaca kernel oil*, prunus amygdalus dulcis oil*, simmondsia chinensis seed oil*, avena sativa kernel oil, tocopherol.
Volum:50 ml
Hudtype:Moden
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331