Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Löwengrip Advanced Skin Care Cell Renewal Facial Cream 50 ml

Vurderinger
Pris
590 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Advanced Skin Care Cell Renewal Facial Cream
p90160385
v90160386
Löwengrip
NOK
590
Fuktighetsgivende ansiktskrem mot fine linjer, ujevn hudstruktur, pigmentforandringer og synlige porer. Gir huden ny spenst og glød med ingredienser som retinol (A-vitamin), AHA (glykolsyre), BHA (salisylsyre) og hyaluronsyre. Formelens antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper bidrar til god hudhelse. Passer for både moden og sensitiv hud i ubalanse.
Påfør kremen på renset hud morgen og kveld. Kombiner med ansiktsserum for best mulig resultat. Kompletter med solbeskyttelse på dagtid. Ved første gangs bruk: Test produktet på et lite område i nakken og la virke i 24 timer før påføring for å se om du tåler produktet.
Volum:
50 ml
EAN:
7350073862375

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331