Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

A Perfect World™ SPF 40 Age-Defense Moisturizer with White Tea 50 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

A Perfect World™ SPF 40 Age-Defense Moisturizer with White Tea 50 ml

Origins

"Konsentrert fuktighetskrem med antioxidant-rik hvit te som legger et beskyttende lag på huden og utsetter de første tegn på aldring.
368 kr
460 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
A Perfect World™ SPF 40 Age-Defense Moisturizer with White Tea
p89499715
v89499716
Origins
NOK
368

Omtaler

Helene | 11-05-2019
Huden min GLØDER etter bare noen dager med denne. Passer perfekt under sminke, eller uten. Kladder ikke og dufter mildt og friskt. Passer godt på huden, time etter time i sol og med stress. Har sett såå stor forbedring på huden etter at jeg byttet til denne. Elsker!
Juliet | 21-04-2019
Kjøpte denne for solfaktoren sin skyld, og er superfornøyd med det. Gir masse fuktighet og trekker fort inn, slik at man lett gidder å ta den på hver dag under sminken. Er på min andre krukke nå. Det eneste som gjør at jeg trekker vekk en stjerne, er det at om jeg skulle være så uheldig å smøre den litt for nærme øyet, vil dønn øyet renne og svi resten av dagen. Farvel til sminke i det området.
Kaja | 11-10-2018
Gir masse fuktighet og glød, virker litt tykk med det første, men trekker seg raskt i huden og føles deilig. Bra under sminke. Lukten er veldig delikat og uforstyrrende

Mer Informasjon

"Konsentrert fuktighetskrem med antioxidant-rik hvit te som legger et beskyttende lag på huden og utsetter de første tegn på aldring. Inneholder edelweiss og hvit bjørk som styrker hudens forsvarsmekanisme og nøytraliserer de skadelige påvirkninger fra forurensing, infrarøde stråler og øvrige eksterne påvirkninger. Fuktmetter huden og beskytter samtidig mot solens skadelige stråler. Etterlater huden din sunn med en vakker glød. Oljefri.
KLINISK DOKUMENTERT:
Forbedrer umiddelbart hudens fuktnivå med over 60 %.
Etter kun 4 uker:
Booster hudens glød med 91 %
Forbedrer hudens struktur med 65 %
NØKKELINGREDIENSER:
SPF, som beskytter huden mot UVA-/UVB-skader.
Hvit te inneholder antioxidanter som beskytter mot infrarøde stråler, ozon fra jordoverflaten og forurensing.
Inneholder ekstrakt av edelweiss og hvit bjørk som styrker hudens forsvarsmekanisme.
"
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331