Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Benton Aloe BHA Skin Toner 200 ml

Vurderinger
Pris
280 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Aloe BHA Skin Toner
p90097490
v90097491
Benton
NOK
280
Aloe BHA Skin Toner er et av de mest populære ansiktsvannene innen K-beauty fordi den effektivt og skånsomt motvirker og lindrer ulike typer hudproblemer – akne, rødhet, overflatetørrhet, ubalansert hud, tette porer osv. I stedet for vann består denne toneren av hele 80% aloe vera-juice og 10% snegleslim, som sammen har en fuktgivende, beroligende og helbredende virkning. Passer alle hudtyper, inkludert følsom hud. Hovedingrediensene er;
• Aloe vera-juice – mykgjør, fukter og lindrer rødhet og irritasjon.
• BHA-syre - 0.5% salicylsyre (BHA) har en mild peeling-effekt, virker bettennelsesdempende og reduserer talgproduksjonen slik at den egner seg for alle hudtyper, inkludert følsom hud.
• Hyaluronsyre – binder effektivt væske til huden og fukter i dybden.
• Snegleslim – en ekte liten mirakelingrediens og en av de mest berømte innen koreansk hudpleie. Snegleslim demper betennelse, er antiseptisk, helbreder skadet hud og stimulerer cellefornyelsen. Den motvirker og lindrer alt fra akne, hudpigmentering, tette porer, rødhet, eksem, tørr hud og aldringstegn.
Mange opplever ansiktsvann som strammende og uttørkende, og tenker at de egner seg best til fet/akneutsatt hud. En koreansk toner er annerledes enn de vi er vant til og fungerer på en annen måte. Målet er å gjenopprette hudens pH-verdi rett etter rengjøring og raskt tilføre huden fuktighet og næring, slik at den enda mer effektivt absorberer hudpleieprodukter etterpå. Hvis huden er tørr og stram vil den ikke ha like lett for å ta til seg etterfølgende produkter, og de blir heller liggende på overflaten. Dersom huden er godt fuktet, øker absorberingsevnen og produktene dine vil virke i dybden. Koreanske tonere virker derfor fuktende, pleiende, tørker ikke ut og inneholder ikke alkohol. Bentons tonere er helt alkoholfrie.
Ha en liten mengde med Benton Aloe BHA Toner på en bomullsdott etter rengjøring av ansikt og hals, og klapp produktet forsiktig inn over hele ansiktet. Fortsett deretter med essens, serum, øyenkrem og fuktighetskrem. Denne toneren kan varmt anbefales til menn rett etter barbering for å lindre irritasjon og rødhet.
Volum:
200 ml
EAN:
8809540510237
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.6
Basert på 5 omtaler
Les mer
A
Anna Mae Velez
23-04-2020
Like (0)
S
Sujak
16-02-2020
Like (2)
A
Anna
23-01-2020
Like (1)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331