Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Transforming Walnut Scrub 89 ml

Transforming Walnut Scrub 89 ml

Ole Henriksen

Denne lett skummende skrubben eksfolierer og renser porene med en vidunderlig blanding av naturlige ingredienser, som valnøttpulver, ginseng og kamilleekstrakt ...
345 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Helene | 30-07-2019
Veldig fornøyd med skrubben! Huden etterlates myk og glatt etter skrubben, og virker godt på huden min. Bruker den 2-3 ganger i uka.
Maja | 14-04-2019
Beste skrubben jeg har prøvd! Lukter magisk og er svært effektiv. Liker å blande den med den oransje skum- eller rosa kremrens i samme merke. Føler da jeg får en jevnere påføring og mer dyprens følelse.
Mariell | 20-05-2018
Lukter helt fantastisk, og hadde det kun vært lukten jeg skulle vurdert hadde den fått full pott! Jeg synes ikke den gjør noe for huden min, og synes egentlig ikke at den gjør en god nok jobb. Jeg synes ikke den er verdt pengene og kommer til å prøve en annen skrubb når beholderen er tom.

Mer Informasjon

Denne lett skummende skrubben eksfolierer og renser porene med en vidunderlig blanding av naturlige ingredienser, som valnøttpulver, ginseng og kamilleekstrakt Dette er ikke bare en vanlig skrubb, men en behandling som renser i dybden og åpner porene, slik at huden føles frisk og spenstig.
Volum:89 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331