Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Pore-Balance Facial Sauna Scrub 89 ml

Pore-Balance Facial Sauna Scrub 89 ml

Ole Henriksen

Denne nyskapende ansiktsskrubben er inspirert av tradisjonelle skandinaviske spabehandlinger, som er kjent for å virke både fysisk og mentalt avspennende og for...
345 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pore-Balance Facial Sauna Scrub
p89791931
v89791932
Ole Henriksen
NOK
345

Omtaler

Silje Askheim | 08-12-2019
Føler ikke at porene har blitt noe mindre, eller ansiktet mindre oljete. Kornene i skrubben er ikke for grove eller harde. Opplever heller ikke at denne stripper huden for fuktighet. Behagelig å benytte, og dufter behagelig. Skrubben blir varm ved kontakt med hunden, en interessant sensasjon. Denne blir litt vannete inni tuben, klemte alltid ut litt vann først. Det var tungt å klemme ut skrubben, og få ut alt. Helt ok skrubb, kommer nok ikke til å kjøpe igjen. Har bestilt en annen Ole Henriksen skrubber.
Magdalena | 10-05-2019
Fantastisk skrubb som virker dyprensende og gjør at porene er mindre så lenge man bruker den regelmessig
Maja | 14-04-2019
Nydelig skrubb som er svært effektiv. Huden kjennes ren, klar og silkemyk etter bruk, og porene er mye mindre. Liker å avslutte med Cold plunge masken for en ekstra dyprens.

Mer Informasjon

Denne nyskapende ansiktsskrubben er inspirert av tradisjonelle skandinaviske spabehandlinger, som er kjent for å virke både fysisk og mentalt avspennende og for å fjerne giftstoffer og gi bedre sirkulasjon. Akkurat som i en klassisk badstuebehandling der man veksler mellom varmt og kaldt, gir skrubben først en varm, og så en deilig kjølig følelse, og gjør porene mindre synlige og fjerner døde hudceller ved hjelp av glykolsyre og melkesyre. Skrubben inneholder vulkansk sand, Green Fusion-kompleks og neemfrøolje, og virker rensende på huden ved å absorbere overflødig olje og åpne og forminske porene. Brukes etter rens og før ansiktsvann 2–3 ganger i uken, og gir en glatt, myk og frisk hud med en sunn Ole Glow!
Volum:89 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331