Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
NYHET

La PrairieWhite Caviar Serum 150 ml

4 050 kr
Få på lager!
Finn i butikk
{0}  igjen til fri frakt
kr 99,00 igjen til fri frakt
Hjemleveranse
Hjemleveranse
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
La Prairie er inspirert av det magiske mellom lys og vann, og viderefører det til huden: vi presenterer den nye essensen White Caviar Essence Extraordinaire.
-
Denne anti-age-essensen er beriket med La Prairies ikoniske ingredienser for å motvirke aldringstegn: Swiss Golden Caviar Extract og Swiss Golden Caviar Water. Huden din blir strammere med en jevn overflate, samtidig som det ekstraordinære oppløftende molekylet Lumidose målrettet motarbeider pigmentflekker, aldersflekker og matthet. Huden din blir fuktet og fyldig «plumpet».
-
White Caviar Essence Extraordinaire er første steg mot ekstraordinært lys. Den silkeglatte lotionen er en transformativ gel-til-vann-essens som føles fjærlett på huden og gjør et eksepsjonelt arbeid. Flasken er like ekstraordinær som innholdet, en innovativ flaske-i-en-flaske-design som beskytter essensen mot lys og bevarer dens effektivitet. Den elegante sølvpumpen, som er kledd i kolleksjonens signatur: en perleformet sølvring, gir den perfekte dosen ved hver gangs bruk.
Påfør morgen og kveld etter rens og toning. Trykk på sølvpumpen 2-3 ganger for å få en perfekt dose av essensen i håndflaten og stryk over ansiktet. Masser inn med lett klappende bevegelser til den har tørket inn. Unngå kontakt med øynene. Følg opp med La Prairie's White Caviar. Illuminating Pearl Infusion og White Caviar Crème Extraordinaire.
Volum:
150 ml
Vekt:
150 g
EAN:
7611773119696
Beauty Test: Finn riktig solkrem for din hud

Beauty Test: Finn riktig solkrem for din hud

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331