Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Smart Custom-Repair Serum 50 ml

Smart Custom-Repair Serum 50 ml

Clinique

Clinique Smart serum reparerer de skader du kan se og de du ikke kan se. Skreddersydd behandling av  pigmentforandringer, linjer og rynker eller slapp hud. Få den beste versjonen av din hud.
870 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Edyta | 19-04-2019
En serum som forbereder hud til en travel dag. Deilig konsistens som smelter inn i huden. Gir mye fuktighet og spiller bra i lag med andre produkter (dagkrem, sminke). Kan ikke si om den påvirket pigmentforandring hos meg men "after all" en av de beste serum jeg har prøvd.
Karin | 09-01-2019
Prøvde dette serumet i håp om at det skulle hjelpe på mine pigmentflekker. De ble ikke mindre synlige, men opplevde at fine linjer ble borte.
JellyBean | 27-12-2016
Avhengig! Herlig konsistens, og starter alltid dagen med denne før jeg tar på fuktighetskremen fra Smart serien. Får så fin glød av den og den holder det den lover!:)

Mer Informasjon

Clinique Smart serum reparerer de skader du kan se og de du ikke kan se. Skreddersydd behandling av  pigmentforandringer, linjer og rynker eller slapp hud. Få den beste versjonen av din hud. Oavsett ålder.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331