Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate Facecare 50 ml
Kampanje 20%

Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate Facecare 50 ml

Kiehls

Dermatologist Solutions™ Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate - en formel som både strammer opp huden og får hudens porer til å fremstå mindre synlige.
448 kr
560 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate Facecare
p88253969
v88253970
Kiehls
NOK
448

Omtaler

Malin | 05-03-2017
Veldig fornøyd med dette produktet, strammer opp og synlig definerer konturer. En av favorittene.

Mer Informasjon

Dermatologist Solutions™ Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate - en formel som både strammer opp huden og får hudens porer til å fremstå mindre synlige. Precision Lifting & Pore Tightening Concentrate er et serum som tilhører Dermatologist Solutions-serien, som anbefales verden over av ledende dermatologer. Produktene i denne serien er spesialtilpasset kunder med følsom hud i tillegg til at de er effektive. Denne dokumentert effektive formelen inneholder effektive ingredienser i form av raffinert mikrofiltrert gjærekstrakt og eterisk olje av geranium.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331