Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

O2 Couture Hydra Bounce Ampoule 30 ml

O2 Couture Hydra Bounce Ampoule 30 ml

Cremorlab

Et dypt fuktighetsgivende serum som gjør huden fastere og fyldigere samtidig som det revitaliserer med ekstrakt av plankton og oksygen for å gjenopprette hudens glød og spenst.
380 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
O2 Couture Hydra Bounce Ampoule
p90226247
v90226248
Cremorlab
NOK
380

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Et dypt fuktighetsgivende serum som gjør huden fastere og fyldigere samtidig som det revitaliserer med ekstrakt av plankton og oksygen for å gjenopprette hudens glød og spenst. O2 Couture Hydra Bounce Ampoule gir huden en umiddelbar fuktighetsboost og «gwang» (fuktig glød på koreansk) og passer godt til «layering», ettersom den er helt vektløs og absorberes raskt av huden.
Basert på Cremorlabs berømte T.E.N.-termalvann som i kombinasjon med deres patenterte formel Marine Oxygen Plasma™ gjør at fuktigheten kan trenge dypere ned i huden slik at den blir fyldigere og mer «spretten», derav navnet «Hydra Bounce».
Spirulina tilfører huden mineraler og aminosyrer samtidig som den virker antiinflammatorisk og renser huden for luftforurensninger gjennom sin uvanlig høye konsentrasjon av klorofyll, og forebygger på den måten også hudens aldring. Passer til alle hudtyper.
Påfør etter rens, toner og essence. Avslutt med en dag-/nattkrem for å kapsle inn fuktigheten.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331