Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Dermatologist Solutions Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate 50 ml Hydro-Plumping Re-Text
Kampanje 20%

Dermatologist Solutions Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate 50 ml Hydro-Plumping Re-Text

Kiehls

Kiehl's Dermatologist Solutions Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate 50 ml. Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate.
396 kr
495 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Dermatologist Solutions Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate 50 ml
p88112617
v88112618
Kiehls
NOK
396

Omtaler

Christine | 27-11-2019
Denne er fantastisk til min kombinasjonshud. Huden blir jevnere og ser plumped ut samtidig som den gir nok med fukt. Kan virkelig anbefales!
Martine | 28-09-2019
Denne er fantastisk! Jeg bruker den morgen og kveld hele året, og jeg synes den fungerer utrolig bra. Jeg vil ikke være uten, og elsker virkelig dette produktet.
Tina | 14-09-2019
Helt sjukt produkt! Elsker det! Har prøve andre serumer, men synes det enten fukter for lite for min kombinerte hud eller rett og slett ikke gjør jobben sin. Denne fukter rikelig, er drøy i bruk, og en drøm å fordele på huden! Null kliss, og gjør det den skal. 5+ stjerner.

Mer Informasjon

Kiehl's Dermatologist Solutions Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate 50 ml. Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate. Denne banebrytende og innovative formelen hjelper med å korrigere tegnene på Aldersrelatert Dehydrering, ved å ’oversvømme’ de dypeste overflater av dehydrert hud, for å gjenopprette hudens vitale fukt. Resultatet er at huden fremstår friskere, næret og ungdommelig. Kiehl’s Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate ble inspirert av dermatologers anti-age hydreringsprosedyrer og er formulert med en potent blanding af plantebasert glycerin – en naturlig ‘fuktmagnet’ og Shiso Leaf Extract, som hjelper med å beskytte ’forankringen’ av dyp fukt i hudens overflate.
Dermatologist Solutions Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate 50 ml
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331