Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Capture Youth Glow Booster Serum 30 ml
Capture Youth Glow Booster Serum 30 ml
Capture Youth Glow Booster Serum 30 ml
Capture Youth Glow Booster Serum 30 ml
Kampanje 20%

Capture Youth Glow Booster Serum 30 ml

DIOR

Dette serumet er en unik glow booster til huden.
736 kr
920 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Maria | 25-06-2019
Elsker den! Huden min ser helt fantastisk ut nå! Den er litt dyr, men absolutt verdt pengene!
Stine | 25-11-2018
Dette produktet er helt fantastisk! På grunn av prisen leste jeg en del anmeldelser før jeg kjøpte, og jeg angrer virkelig ikke, huden blir helt silkemyk. Kan se for meg at med en gang sommeren kommer og jeg begynner å få farge igjen, vil den være alt jeg trenger av hudpleie :-)
Monika | 21-11-2018
Virker og lukter godt . Gir perfekt glow

Mer Informasjon

Dette serumet er en unik glow booster til huden. Serumet inneholder plommen Murunga, som består av 100 ganger så høyt konsentrat av C vitamin som appelsin og kombinert med hydroxidsyre hjelper det til å gi en naturlig glød til huden og mykgjør den. Med antioxidant boostende irisekstraktet hjelper den også med å demper irritasjoner i huden som kan komme fra stress, trøtthet og jetlag.
Påføres ansiktet daglig, morgen og kveld. Får enklere påføring tilsett 2-3 dråper av serumet i din Capture Youth krem og bland i håndflaten før du påfører ansiktet.
Dior- Skincare
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331