Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Vitalizing Peeling Gel 75 ml

Vitalizing Peeling Gel 75 ml

Björk & Berries

En 100 % vegetabilsk 2-i-1-ansiktsgel som fungerer både som peeling og rens ved at den skånsomt fjerner døde hudceller, stimulerer cellefornyelsen og forbedrer hudens vitalitet.
295 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Vitalizing Peeling Gel
p89723044
v89723045
Björk & Berries
NOK
295

Mer Informasjon

En 100 % vegetabilsk 2-i-1-ansiktsgel som fungerer både som peeling og rens ved at den skånsomt fjerner døde hudceller, stimulerer cellefornyelsen og forbedrer hudens vitalitet. Den myke formelen inneholder en kombinasjon av kolloid havre, kjent for sine beroligende og pleiende egenskaper, og det naturlige mineralet kisel, som renser i dybden og fjerner overflødig olje.
Takket være den skånsomme, men effektive formelen passer Vitalising Peeling Gel for alle hudtyper. Huden etterlates ren og jevn og med en sunn glød.
Bruk: Masser en liten mengde av produktet i sirkulære bevegelser på fuktig hud i ansiktet, på halsen og i utringningen. Unngå øyeområdet. Massasjen stimulerer mikrosirkulasjonen, fjerner toksiner og øker hudens oksygenopptaksevne. Skyll med lunkent vann og fortsett deretter med din daglige hudpleierutine.
Resultat: En ren, jevn og frisk hud.
Hudtyper: Passer til alle hudtyper
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331