Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Supercleanse Face Cleansing Gel 150 g
Supercleanse Face Cleansing Gel 150 g
Supercleanse Face Cleansing Gel 150 g
Supercleanse Face Cleansing Gel 150 g
Supercleanse Face Cleansing Gel 150 g
Supercleanse Face Cleansing Gel 150 g
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Supercleanse Face Cleansing Gel 150 g

Glamglow

Vårt mest avanserte renseprodukt SUPERCLEANSE, renser huden og porene med en revolusjonerende formel som skifter fra kremet leire til skum.
232 kr
290 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Supercleanse Face Cleansing Gel
p89940733
v89940734
Glamglow
NOK
232

Mer Informasjon

Vårt mest avanserte renseprodukt SUPERCLEANSE, renser huden og porene med en revolusjonerende formel som skifter fra kremet leire til skum. Ved å bruke en kraftig blanding av tre typer kull og vår patenterte TEAOXI-formel fjernes urenheter, overflødige oljer og ansiktsmakeup lett. Huden din vil være glatt, myk og sexy.TEAOXI-formelen inneholder eukalyptusblader, middelhavsleire og en unik blanding av bambus og kokosnøtt. Kan brukes av både kvinner og menn og passer for en kombinasjon av hud, fet eller kviser. Anvendelse Press en god mengde i tørre hender. Tilsett varmt vann og gni hendene sammen til det skummer. Påfør skummet i ansiktet og masser jevnt i sirkulære bevegelser. Skyll godt og dypp ansiktet ditt tørt. Unngå øyeområdet. Brukes med fordel daglig. Fordeler Renser huden dypt Minimerer porene Fjerner urenheter og overflødig olje Glatter hudens tekstur
Press en god mengde i tørre hender. Tilsett varmt vann og gni hendene sammen til det skummer. Påfør skummet i ansiktet og masser jevnt i sirkulære bevegelser. Skyll godt og dypp ansiktet ditt tørt. Unngå øyeområdet. Brukes med fordel daglig.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331