Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Spa et Cremor Thalasso Foam Cleanser 120 ml
Gave på kjøpet! Les mer

Spa et Cremor Thalasso Foam Cleanser 120 ml

Cremorlab

En balanserende ansiktsrens som rengjør i dybden, og er basert på T.E.N termisk kildevann og maritime ekstrakter, som fjerner smuss, forurensning og sminke uten å tørke ut huden.
210 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Spa et Cremor Thalasso Foam Cleanser
p90102660
v90102661
Cremorlab
NOK
210

Mer Informasjon

En balanserende ansiktsrens som rengjør i dybden, og er basert på T.E.N termisk kildevann og maritime ekstrakter, som fjerner smuss, forurensning og sminke uten å tørke ut huden. Ekstrakter fra alger og kelp er rike på vitaminer og mineraler, og mykner huden samtidig som de regulerer produksjonen av sebum. Grønn leire absorberer fettbasert smuss og renser porene i dybden, mens havsaltet gir en mild peeling-effekt for å fjerne døde hudceller. Den har i tillegg antibakteriell virkning. Med den unike formelen danner Spa et Cremor Thalasso Foam et seigt og fyldig skum, som effektiv løser opp makeup og smuss og etterlater en myk og glatt hud. Passer normale til fetere hudtyper.
Bruk en dose og tilsett litt vann for å massere frem rikelig med skum mellom håndflatene, helt til de små saltkornene smelter. Masser deretter skummet forsiktig på ansiktet for å rense huden. Skyll godt med lunkent vann og fortsett deretter med ansiktsvann, serum og fuktighetskrem.
Glycerin, Myristic Acid, Water Potassium Cocoyl Glycinate, Methylpropanediol, Stearic Acid, Potassium Hydroxide, Cocamidopropyl Betaine, Lauric Acid, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, PEG-40 Stearate, Fragrance, 1,2-Hexanediol, Sodium Benzoate, Sea Salt, Zea Mays (Corn) Starch, Water, Titanium Dioxide, Hydroxypropyl Methylcellulose, Dextrin, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Tocopheryl Acetate, Montmorillonite, Kaolin, Illite, Calcite, Butylene Glycol, Macrocystis Pyrifera (Kelp) Extract, Water, Onsen Sui, Algae Extract, Laminaria Digitata Extract, 1,2-Hexaneidol, Sea Salt, Water, PEG-14M, Trisodium EDTA, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, PolyQuaternium-39, CI 19140, CI 42090.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331