Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du som er eller blir medlem i KICKS Club doble bonuspoengpå dine kjøp! 1 kr = 2 poeng! Gjelder ons-søn. Gjelder ikke gavekort. 

Cremorlab Spa Et Cremor Thalasso Foam Cleanser 120 ml

Vurderinger
Pris
210 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Spa Et Cremor Thalasso Foam Cleanser
p90102660
v90102661
Cremorlab
NOK
210
En balanserende ansiktsrens som rengjør i dybden, og er basert på T.E.N termisk kildevann og maritime ekstrakter, som fjerner smuss, forurensning og sminke uten å tørke ut huden. Ekstrakter fra alger og kelp er rike på vitaminer og mineraler, og mykner huden samtidig som de regulerer produksjonen av sebum. Grønn leire absorberer fettbasert smuss og renser porene i dybden, mens havsaltet gir en mild peeling-effekt for å fjerne døde hudceller. Den har i tillegg antibakteriell virkning. Med den unike formelen danner Spa et Cremor Thalasso Foam et seigt og fyldig skum, som effektiv løser opp makeup og smuss og etterlater en myk og glatt hud. Passer normale til fetere hudtyper.
Bruk en dose og tilsett litt vann for å massere frem rikelig med skum mellom håndflatene, helt til de små saltkornene smelter. Masser deretter skummet forsiktig på ansiktet for å rense huden. Skyll godt med lunkent vann og fortsett deretter med ansiktsvann, serum og fuktighetskrem.
Volum:
120 ml
EAN:
8809343762383
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Finn din dagrutine

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Beauty Test: Hvilken selvbruning passer deg best?

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331