Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Punktmarker hudpleien

Et av de absolutt mest trendy produktene i hudpleierutinen akkurat nå er punktbehandlende masker til for eksempel øyeområdet, leppene eller midlertidige små urenheter. Dette er våre favoritter som gir resultater raskt.

For et mer våkent blikk

Med en øyemaske får du raskt fuktighet og energi når du føler deg litt ekstra trøtt. Legg gjerne masken rett før makeup for å dempe hevelser og tørrhetslinjer, og for å trylle frem en mer våken look.

Farvel urenheter!

Når du har en ekstra sint kvise du gjerne vil bli kvitt, er redningen de aller minste punktbehandlende maskene, såkalte patches. De små plasterlignende maskene skjuler utslettet ditt samtidig som de behandler i dybden.

Ekstra myke lepper

En fuktmaksimert maske som presser inn velgjørende ingredienser i den tynne huden på leppene dine og gjør deg kyssevennlig på kort tid. De fleste er også er ekstremt selfievennlige i behandlingstiden, og det er selvfølgelig et pluss.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331