Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Ansiktsrens i 5 enkle steg: Slik gjør du

Fresh og sunn hud starter med en effektiv renserutine – dessuten vil en godt renset hud lettere ta opp andre produkter i hudpleierutinen, som kremer, serum og toner. Her veileder vi deg til hvordan du renser ansiktet i dybden i fem enkle steg!

Selv om rens av ansiktet er et av de viktigste stegene i hudpleierutinen, er vi som regel mindre opptatt av å rense enn å påføre serum og smøre på krem. Men faktum er at en god renserutine er grunnlaget for en myk og sunn hud. Hvis du ikke rengjør huden for makeuprester, olje og smuss, tettes porene igjen, noe som kan føre til kviser. Når døde hudceller samler seg på hudens overflate, får huden dessuten ikke like fin glød. En godt renset hud gjør også annen hudpleie mer effektiv, ettersom huden lettere kan absorbere de pleiende stoffene som finnes i produkter som toner, serum og krem.

Hvordan skal man rense ansiktet?

Er du en av dem som ikke gidder å fjerne makeupen etter en fest? Eller som rengjør ansiktet med såpe når du sover over hos bestevenninnen? Én gang er ingen gang, men for at huden din skal ha det godt i lengden, er det viktig å rense ansiktet hver dag med produkter som er tilpasset hudtypen din – både morgen og kveld. Hvis du i tillegg bruker makeup og hudpleieprodukter med solfaktor, er det ekstra viktig å rengjøre huden på riktig måte for at ikke porene skal tette seg til. Her veileder vi deg trinn for trinn i hvordan du mestrer et av de viktigste stegene i hudpleierutinen, og hvordan du renser huden i dybden på riktig måte.

Steg 1 – Micellarvann

Micellarvann kapsler inn urene partikler og sminkerester slik at det er raskt og enkelt å fjerne dem uten at du må gni eller skylle av produktet. Start derfor med å dryppe micellarvann på en bomullspads, og dra deretter med lette bevegelser over ansiktet for å sørge for at huden er klar for neste steg –nemlig dobbeltrens.

Steg 2 – Dobbeltrens

Fenomenet dobbeltrens gjorde sin entré i hudpleierutinen til mange i forbindelse med at K-beauty (Korean beauty) tok verden med storm. Og faktum er at dobbeltrens har mange fordeler. Huden blir glattere og dessuten renset i dybden. Men hvordan foregår det? Dobbeltrens er som navnet tilsier en rengjøringsprosess i to trinn der du bruker to forskjellige produkter. Først renser du ansiktet med et oljebasert produkt som fjerner rester av solkrem og makeup. I neste steg påfører du et vannbasert renseprodukt som fjerner svette og smuss.

Steg 3 – Halsen er like viktig

Halsen er en forlengelse av ansiktet, og i likhet med ansiktet må den renses for å fjerne makeuprester og smuss. Du kan bruke samme teknikk og produkter til halsen som du bruker til ansiktet.

Steg 4 – Masser i 60 sekunder

Massasje gjør godt for både sinn og hud. Og det er en perfekt måte å jobbe renseproduktet inn i huden på. Masser med sirkelbevegelser i minst 60 sekunder for å fjerne makeuprester og smuss. I tillegg til at ansiktet ditt blir effektivt rengjort, stimulerer massasje også blodsirkulasjonen og lymfesystemet, noe som gir huden en vakker glød.

Steg 5 – Tørk av med et fuktig håndkle

Det siste steget i rengjøringen, før de neste stegene i hudpleierutinen, er å tørke ansiktet med et rent og fuktig håndkle. Det er viktig at du ikke gnir håndkleet over ansiktet, men at du trykker eller klapper det lett mot ansiktet for å suge opp vanndråpene. Et fuktig håndkle hindrer at huden blir knusktørr, noe som er en fordel når du skal påføre de andre produktene i rutinen.
Bonus: Vil du ha maks effekt av renserutinen og gjøre den hakket mer high-tech? En mekanisk rengjøringsbørste fjerner effektivt makeuprester og gir dessuten huden en fin glød. Hos KICKS finner du en mengde rengjøringsbørster for alle hudtyper fra populære varemerker som FOREO.

Les mer

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331