De beste ansiktsoljene i 2023 finner du hos KICKS! - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Ikke glem kjæresten til Valentines Day og mamma til morsdag! Nå får du 20% på utvalgt duft t.o.m 14.02!

Kjøp den beste ansiktsoljen for tørr hud hos KICKS!

Kjøp den beste ansiktsoljen for tørr hud hos KICKS!

En ansiktsolje gir fuktighet til og styrker og beskytter huden mot ytre påkjenninger. I tillegg gir den ansiktet en vakker og sunn glød. Hos KICKS finner du ansiktoljene som får best i test! Husk gjerne på disse når du skal kjøpe en ny ansiktsolje.
Del

Hos KICKS kan du kjøpe den beste ansiktsoljen for alle hudtyper 

 En ansiktsolje er en multikunstner som fortjener en plass i din daglige hudpleierutine. Ikke bare hjelper den å låse inn fuktigheten i huden og holder både kropp og ansikt mykt og smidig, den kan også virke rengjørende eller tilføre huden nyttige og aktive ingredienser. For ikke å snakke om den makeløse gløden som en ansiktsolje kan gi! Påfør på kinnbenene for en mer naturlig effekt eller over hele ansiktet for ekstra deluxe-glød. Hos KICKS finner du et stort utvalg av rengjørende, styrkende, fuktighetsgivende og næringsrike ansiktsoljer. Her er ansiktsoljene som er best i test 2023!  

Hva er en ansiktsolje og hvorfor skal jeg bruke ansiktsolje?  

 Det er faktisk forskjell på olje og olje. En ansiktsolje er en olje som er spesielt tilpasset den tynne og litt mer følsomme huden i ansiktet. Derfor har den som regel en tynnere konsistens enn en kroppsolje, som er utviklet for den tykkere huden på kroppen. En ansiktsolje kan blant annet bidra til å gi huden fuktighet, rense ansiktet for makeup og smuss, virke styrkende og gi glød. Til forskjell fra en fuktighetsgivende ansiktskrem, kan en ansiktsolje vanligvis ikke fukte huden i dybden, da den ikke kan trenge ned i hudlagene på samme måte. I stedet legger en ansiktsolje seg som et beskyttende lag på huden og motvirker at fuktigheten som er der fordamper og forsvinner. En ansiktsolje er litt som et beskyttende teppe, for ansiktet ditt.  Derfor er en fuktighetsgivende ansiktskrem og en beskyttende olje en veldig god kombinasjon i hudpleierutinen, ikke minst hvis skal være ute i ekstra kaldt vær. 

Kjøp verdens beste ansiktsolje hos KICKS!  

For både hud og hår 

Ansiktsolje som gir både huden (og håret!) intens fuktighet. Ultra Hydrating Algae Facial Oil virker beroligende og mykgjørende, fremmer elastisiteten, virker beskyttende mot eksterne angrep og kan forbygge aldringstegn. I tillegg virker den beskyttende mot forurensning og har både balanserende og anti-inflammatoriske egenskaper. Den lette og veganske formelen trekker raskt inn uten å grise samt gir fin glød. Psst! Bruk gjerne som kur i håret om natten.  

Passer for alle hudtyper 

Lettflytende ansiktsolje som virker reparerende og beskyttende. Golden Hour Face Oil mater huden med næringsrike, oppstrammende og fuktighetsgivende ingredienser, inkludert squalane, vitamin E og vitamin F. Den veganske formelen er også beriket med nordisk chagaolje, som er ekstra rik på beskyttende antioksidanter. Huden blir mykere, jevnere og fantastisk strålende. Et godt kjøp for alle hudtyper.  

For en ungdommelig effekt 

Fuktighetsgivende ansiktsolje som er utviklet etter mer enn ti års forskning på ingrediensen honning og dens unike innvirkning når det gjelder å kunne fremskynde hudens reparasjonsprosess. Abeille Royale Advanced Youth Watery Oil er rik som en olje, lett som en lotion og kraftig som et ansiktsserum, og ingredienslisten består av hele 95 % naturlige ingredienser. Her er blant annet fire forskjellige typer honning som gir huden en sterkere, sunnere og mer ungdommelig følelse.  

Et godt valg for sensitiv hud 

Effektiv oljevask som renser, gir fuktighet og beskytter huden. Gentle Black Deep Cleansing Face Oil er beriket med en allergivennlig formel med vegetabilske oljer, blant annet fra svarte bønner, svart sesamolje og solbær. En unik kombinasjon som bidrar til å balansere hudens egen talgproduksjon, virker beroligende og styrkende samt byr på nyttige mineraler og vitaminer. Huden renses skånsomt uten å føles tørr, strammende eller irritert.  

Rik på botaniske oljer 

Glødgivende ansiktsolje som både gir fuktighet, beskytter, reparerer, pleier og mykgjør huden. Botanical Glow Facial Oil inneholder syv forskjellige botaniske oljer fra blant annet kaktusfiken, avokado og moringa og føles luksuriøst lett og behagelig på huden. Den veganske formuleringen inneholder også beskyttende antioksidanter, foryngende gurkemeie og forfriskende karotenolje. Et godt kjøp for alle hudtyper som også dufter godt og aromatisk fra sitrus, bergamott og duftpelargonia. 

Vakker hud mens du sover 

Mykgjørende ansiktsolje som hjelper huden å hente seg inn om natten. Cell Repair Night Oil er rik på naturlige og plantebaserte ingredienser, inkludert Kalahri-olje, Mongoon-olje, kigelia-olje og baobab-olje som sammen tilfører essensielle fettsyrer til huden, har en foryngende effekt, virker oppstrammende, reparerende og gir fuktighet. Den beroligende duften av neroli, lavendel, rose og mandarin virker også herlig avstressende. Et godt kjøp for moden, sensitiv og tørr hud.  

Vegansk favoritt 

Næringsrik og mykgjørende olje som er spesielt utviklet for huden i ansikt og på halsen. Noni Glow Face Oil er beriket med naturlige og veganske ingredienser, som organisk noni-ekstrakt, granatepleolje, nypeolje og tindvedolje som sammen beskytter og gi intens pleie til huden. Oljen trekker raskt inn i huden og får den umiddelbart til å føles mykere, jevnere og sunnere. På sikt reduserer den også solskader, ujevnheter og arrdannelse.  

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort