Den beste håndkremen for tørr hud finner du hos KICKS!  - KICKS
Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
Handle den beste håndkremen hos KICKS!

Handle den beste håndkremen hos KICKS!

Tørre og stramme hender? En fuktighetsgivende og mykgjørende håndkrem gir rask lindring ved hjelp av pleiende ingredienser. Hos KICKS finner du verdens beste håndkremer for tørre hender!
Del

Den beste håndkremen for tørre hender finnes hos KICKS! 

 En håndkrem er en veldig god investering, ikke minst i de kalde månedene når det kjølige været kan føre til at hendene raskt blir tørre og ru. Hos KICKS finnes det et stort utvalg av fuktighetsgivende og mykgjørende håndkremer som raskt lindrer den tørre og stramme følelsen og gir hendene en myk og fuktighetsmettet effekt på kort tid. Psst! Tørr andre steder på kroppen? Hos KICKS kan du handle fra et bredt utvalg av fuktighetsgivende kroppspleie, som håndkrem og håndpleie, badeolje, body butter, body lotion og kroppsolje og massasjeolje. Velkommen til å handle håndkrem og andre mykgjørende skjønnhetsfavoritter hos oss på KICKS!  

For fløyelsmyke hender 

Håndkrem som både gir fuktighet og byr hendene på en luksuriøs velduft av jasmin, fiken og vetiver. Velvety Weekdays Calming Oats Hand Balm har en vegansk formel og er blant annet beriket med beroligende og pleiende havre samt mykgjørende og beskyttende glyserin. Den myke og hurtigabsorberende formelen holder hendene fløyelsmyke hele dagen. 

Styrker hender og negler 

Fuktighetsgivende håndkrem som både mykgjør hendene og har en fin effekt på negler og neglebånd. Hand and Nail Treatment Cream er en bestselgende totalbehandling for hender og negler, der den unike formelen blant annet inneholder pleiende sesamolje og mykgjørende sheasmør. Den ikke-klebrige kremen gir fuktighet og beskytter huden effektivt mot sprekker og irritasjon, og har en frisk duft.  

Kultrangert bestselger 

Bestselgende og kultrangert favoritt som ofte beskrives som en mirakelkrem for huden. Eight Hour Cream Skin Protectant Lightly Scented lindrer tørr og sprukket hud, virker beroligende på irritasjoner og har en fin effekt på hudens tilheling. Den unike formelen er beriket med eteriske oljer som gir en svak og nydelig duft av vanilje.  

Mykere hender mens du sover 

Vegansk og fuktighetsgivende håndkrem som mykgjør og styrker hendene om natten. Nighttime Wonder Detox & Antioxidant Hand Treatment har en luksuriøs og kremet konsistens som er beriket med 7 % eksfolierende AHA-syre, 5 % eksfolierende og fuktighetsgivende PHA-syre, anti-inflammatorisk papain og rensende alger. Resultatet er en mer våken og deilig fuktighetsmettet hud som føles ekstra frisk når du våkner. Vinner av Årets Nykommer i KICKS Beauty Awards 2020.  

Med naturlige ingredienser  

Fuktighetsgivende og mykgjørende krem spesielt utviklet for tørre neglebånd.  Lemon Butter Cuticle Cream har en rik konsistens som blant annet inneholder søtmandelolje, kakaosmør, vitamin E og solsikkeolje som sammen gir intens pleie til neglebåndene. I tillegg dufter denne bestselgende og helt naturlige kremen fantastisk godt av frisk sitron. Nam! 

Gir fuktighet uten kliss 

Fuktighetsgivende håndkrem som også har en velgjørende effekt for neglene. Biomain's Age Delaying Hand & Nail Treatment styrker hudens naturlige forsvar og gjør huden myk og glatt. I tillegg inneholder denne vannresistente bestselgeren D-panthenol og beskyttende antioksidanter som holder hendene fantastisk myke i lang tid. Den milde og ikke-klebrige formelen er også beriket med en diskret og frisk duft. 

Økologisk bestselger 

Håndkrem som virker dypt fuktighetsgivende og pleier tørr og ru hud. Deep-Hydrating Hand Cream har en hurtigabsorberende og vegansk formel som er beriket med pleiende og antioksidantrike ingredienser som mykgjørende sheasmør, pleiende mandelolje, beroligende centella asiatica og beskyttende vitamin E. Denne bestselgende håndkremen inneholder hele 98,5 % naturlige ingredienser og gjør underverk for både tørre hender og sprukne neglebånd.  

Pleier med botaniske oljer 

Bestselgende håndkrem som gir både fuktighet og lindring til tørre og uttørkede hender. Ultimate Strength Hand Salve inneholder en unik blanding av botaniske oljer, en rik formel som absorberes raskt og danner en beskyttende barriere som bevarer fuktighet i huden. I tillegg virker denne effektive håndkremen beroligende, fuktighetsgivende og stimulerende.  

Gir pleie til tørr hud 

Fuktighetsgivende håndbalm som effektivt mykgjør tørre hender og gjør dem silkemyke. The Ritual Of Ayurveda Hand Balm er beriket med mykgjørende søtmandelolje og beroligende indisk rose, en unik blanding som raskt pleier hendene og gir dem godt med fuktighet. Inneholder 98 % ingredienser av naturlig opprinnelse og har like unike som sanselige duftakkorder.  

Kvikker opp tørre og livløse hender 

Kremet håndkrem som både virker mykgjørende og fuktighetsgivende for tørre hender og sprukne neglebånd. Nourishing Hand & Nail Balm inneholder blant annet ulike næringsrike oljer, betennelsesdempende vitamin F og beskyttende vitamin E, og gir dessuten en unikt skimrende effekt som frisker opp tørr og livløs hud. Resultatet er fantastisk myke hender med frisk glød. 

Del
Therése Hallberg, Skjønnhetsskribent

Therése Hallberg jobber som Digital Content Editor og skriver artikler for både kicks.no og KICKS Magazine. Hun har jobbet som skjønnhetsjournalist siden 2006. Hun har studert journalistikk ved Lunds universitet og ved JMK i Stockholm. Théreses Linkedin

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2023Kundeservice 955 10 331