Behandle rødhet og sensitiv hud - KICKS
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Ekspressleveranse
    Ekspressleveranse
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp

Lagt til i handlekurven

Personlig tilbud inaktivert
Gyldig t.o.m

Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30% - bland fritt mellom alt fra Clinique, Estee Lauder, Smashbox & Origins. 

Behandle rødhet og sensitiv hud

Hvordan vet du om du har en sensitiv hud? Om du lett reagerer på ulike typer av påkjennelser som kulde, varme, sol eller hudpleieprodukter ved å bli rød og irritert, da er det mulig at du har en sensitiv hud. Det er også vanlig å ha synlige og store blodårer.
Del

Rødhet og irritasjon er en hudtilstand som kan ramme alle. Temperatur, stress, sol og luftforurensning er bare noen eksempler på hva som kan trigge rødhet og sensitivitet i huden. Det kan også skyldes en svakhet eller skade i hudbarrieren din.

En hudsykdom som kan oppstå ved sensitiv hud er rosacea. Det er en kronisk, inflammatorisk hudsykdom hvor symptomene er rødhet, prikker og noen ganger til og med blemmer. Det er ikke mulig å bli kvitt rosacea, men man kan lindre symptomene gjennom å identifisere de triggende faktorene og bruke riktig hudpleie. En annen type betennelse i huden er akne. Det behandles annerledes, men akkurat som med rosacea, så skal også akne håndteres skånsomt.

Her er noen av våre lindrende favoritter!

RENS

CALM Ultra-Gentle Cleanser er en lett rensemelk som fjerner makeup og smuss samtidig som den beroliger en sensitiv og irritert hud med aloe vera og kamomille.

EKSFOLIERING

Blemish Control Pads mild alt-i-ett-behandling for en hud med kviser og tilstoppede porer. Salisylsyre og allantoin beroliger en inflammert hud uten å irritere.

SERUM 

Soft Calming Serum er et serum som reparerer hudbarrieren til en reaktiv hud med ceramider og bisabolol. 

FUKTIGHETSKREM

Barrier Extreme Moisturiser gir huden beskyttelse mot ytre påkjennelser, styrker hudbarrieren med ceramider og beroliger med bisabolol og pantenol. Kan brukes både morgen og kveld.

DAGKREM

K Ceutic er en SOS-behandling med reparerende egenskaper. Den tilbakestiller hudens mikrobalanse slik at hevelser og rødhet minimeres og beskytter mot UV-stråler. Bruk som dagkrem.

SPESIALPLEIE

Panthenol Ceutic er en næringsrik balm som beskytter og lindrer tørrhet og irritasjon med bisabolol, pantenol og bivoks. Bruk som punktbehandling.

Om du er usikker på hvilken hudpleierutine som passer for akkurat din hud eller hvordan du skal kombinere disse produktene med din nåværende rutine– kontakt oss på chat, mail eller telefon så hjelper vi deg gjerne!

Del

Les mer

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2024