Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SUPERSALG på KICKS Beauty sitt utgående sortiment! 50-10 kr!

Björn Axén Root Concealer Medium Brown 80 ml

Vurderinger
Pris
140 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Root Concealer Medium Brown
p89437420
v89437421
Björn Axén
NOK
140
Root Concealer Medium Brown
Björn Axén Root Concealer skjuler etterveksten. For en naturlig look!
Nå er stresset mellom frisørbesøkene tilbakelagt stadium! Den parfymefrie concealeren dekker grått hår og ettervekst midlertidig. Perfekt å ha med seg i vesken ved behov!
En spesialutformet applikator gjør at man unngår å få produktet på hud og klær ved applisering. Den fine fordelingen som munnstykket gir bidrar også til et naturlig resultat. Fargen blander seg perfekt med resten av håret og den utvalgte mellombrune nyansen er utviklet for å passe de fleste brune hårfarger, også de med en kald brun nyanse. Vaskes gradvis ut fra og med første sjamponering.
Dermatologisk testet.
Bruksanvisning:
Beskytt klærne ved applisering. Rist før bruk. Appliseres i tørt hår fra ca. 10 cm. Direkte i hårskillene og/eller ved hårfestet rundt ansiktet. Lå tørke i 3 minutter. Hvis du sprayer flere lag, kan det ta lengre tid å tørke. Visse farger kan farge fingrene hvis du rører håret selv etter at det har tørket. Vask eventuelt fingrene med såpe og vann.
Tips for penest applisering:
Øv noen ganger for å bli kjent med hvordan sprayen fordeles, hvor raskt og lenge du skal holde sprayknappen inne og hvor nær du må holde sprayen og hvilken vinkel som er best for hårskillene og for applisering ved hårfestet rundt ansiktet. Hvis det kommer på huden, ta litt såpe eller sjampo på en vattpinne eller tannbørste og gnikk huden ren med en gang. Du kan også bruke makeup-remover våtservietter.
Ved applisering ved hårfestet er det greit å sette opp håret i en topp for lettere å komme til. Man kan også holde opp et håndkle ved hårfestet for å beskytte huden mot fargen. Eller man kan holde en smal, tett børste ved hårfestet for å holde fargen vekk fra huden og raskt spre fargen over etterveksten. Hvis fargen skal holde ekstra godt, kan man avslutte med å spraye hårspray over.
Volum:
80 ml
Vekt:
79 g
Farge:
Brun
EAN:
7350001701981

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331