Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Lancôme Hydra Zen & BeautyAct Bare To Go Eyeshadow Palette. Maks 3 pr produkt og kunde.

Slik sikrer du hudpleierutinene i sommer med tre enkle steg

Farvel, tunge kremer – hei, deilige lettvektere! Nå som sommeren er på vei, er det på tide å tilpasse hudpleierutinen til den nye sesongen. Vi forklarer hvordan.

Når solen kikker frem og temperaturen stiger, bytter vi ut strikkegensere med luftige sommerkjoler. Men det er ikke bare garderoben som må tilpasses sesongen; det må også hudpleierutinen. Om sommeren er huden mindre tørr, og de fleste av oss foretrekker lettere produkter som ikke føles klissete når solen varmer i ansiktet. Her er tre enkle tips til hvordan du raskt og enkelt sommersikrer hudpleierutinen.

1. Velg riktig ansiktsrens

Se flere produkter

Gel- eller mousserens føles ekstra deilig om sommeren. Kombiner gjerne med en spesiell øyesminkefjerner i det sensitive området rundt øynene. Det er ekstra viktig hvis du kombinerer bading i saltvann med vannfast mascara.

2. Svalende fuktighet & smart solbeskyttelse

Se flere produkter

Det er deilig med varm vind og sene kvelder – men husk at huden trenger fuktighet og beskyttelse også om sommeren. Velg en ansiktskrem med lett konsistens, for eksempel en behagelig, svalende gelkrem som føles deilig på huden og ikke føles klissete. Også dagkremer med solfaktor er et ekstra smart valg om sommeren. Men husk! Skal du være i solen hele dagen, må du gjenta smøringen i løpet av dagen. Hvis du bruker makeup, er det lurt å ha en SPF-spray i vesken.

3. Get that summer glow

Se flere produkter

Peel huden et par ganger i uken for å bli kvitt døde hudceller på overflaten av huden. Det vil gi en jevnere og finere brunfarge. La også sommerhuden få masse fuktighet med en glødgivende ansiktsmaske som styrker hudens naturlige glød. Bonustips! Putt en fuktighetsspray i håndvesken, så kan du friske opp huden og tilføre fuktighet i løpet av dagen.

Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331